TALLERS DIY

 Tots els tallers DIY es realitzen de 11.00 a 12.00 hores.

Consulta les dates ací.

 

  • Allunatge extrem*. Busquem els enginyers del futur. Dissenya i construïx el teu propi sistema d'allunatge i aterra suaument sobre la superfície llunar.
  • Crea el teu sistema solar*. Assistix al llançament d'un cohet... d'aigua; Descobrix la gran varietat de planetes del sistema solar: gegants gasosos com a Júpiter, planetes rocosos com a Mercuri o els anells de Saturn. Els més menuts també podran dissenyar un grafiti astronòmic gràcies a la realitat augmentada. Activitat orientada especialment a públic infantil.
  • Rellotge solar**. Alguna vegada t'has preguntat com funciona un rellotge solar. En esta activitat resoldràs tots els teus dubtes construint el teu propi rellotge i aprenent a utilitzar-ho. No et perdes l'observació del Sol amb el nostre telescopi. Si les condicions meteorològiques no són propícies se substituirà esta activitat per la visita guiada de l’exposició “Mart: la conquista d’un somni”.
  • Robots alienígenes*: descobrix com funcionen els intrèpids robots que actualment estan explorant la superfície del planeta roig. En este taller hauràs de programar el teu propi robot per a superar les dures condicions marcianes.
  • Constel·lacions en 3D*. Submergix-te en el buit interestel·lar i descobrix l'enorme distància que separa a les estreles. Durant la sessió, els assistents podran construir un model tridimensional de la constel·lació d'Orió.   
  • Buscant vida pel sistema solar*: recorre el sistema solar en busca d’estranys éssers extraterrestres. Cap planeta veí és tan acollidor com la Terra. Així que esta expedició promet ser una àrdua tasca plena d’aventures i coneixement. 

          *A partir de 6 anys / **A partir de 8 anys