TALLERS DIY

 Tots els tallers DIY es realitzen de 11.00 a 12.00 hores.

 La visita guiada a l'exposició "Mart: la conquista d'un somni" a les 12.00 i a les 17.30 hores.

La visita guiada a l'exposició "Gravetat zero" a les 11.00 hores.

Consulta les dates ací.

 

  • Viatge a Mart. Assistix al llançament d'un cohet... d'aigua; construïx les teues pròpies ulleres 3D i explora alguns dels racons més enigmàtics del planeta roig. Fes els cràters d’impacte més espectaculars i toca, amb les teues pròpies mans, algun dels cràters marcians realitzats amb la nostra impressora 3D.
  • Allunatge extrem. Busquem els enginyers del futur. Dissenya i construïx el teu propi sistema d'allunatge i aterra suaument sobre la superfície llunar.
  • Crea el teu sistema solar. Descobrix la gran varietat de planetes del sistema solar: gegants gasosos com a Júpiter, planetes rocosos com a Mercuri o els anells de Saturn. Els més menuts també podran dissenyar un grafiti astronòmic gràcies a la realitat augmentada.
  • Rellotge solar. Alguna vegada t'has preguntat com funciona un rellotge solar. En esta activitat resoldràs tots els teus dubtes construint el teu propi rellotge i aprenent a utilitzar-ho. No et perdes l'observació del Sol amb el nostre telescopi. (Sempre que les condicions meteorològiques ho permeten).
  • Robots alienígenes: descobrix com funcionen els intrèpids robots que actualment estan explorant la superfície del planeta roig. En este taller hauràs de programar el teu propi robot per a superar les dures condicions marcianes.
  • Constel·lacions en 3D. Submergix-te en el buit interestel·lar i descobrix l'enorme distància que separa a les estreles. Durant la sessió, els assistents podran construir un model tridimensional de la constel·lació d'Orió.