GUANYADORS

Els premis són els següents*:

  • 10 premis dobles per a visitar l'Observatori Astronòmic d'Aras de los Olmos i observació del firmament nocturn. (Premi destinat a menors d'11 anys). 
  • 10 viatges en AVE, per a dos persones cadascú, amb tots els gastos pagats, per a visitar les instal·lacions de l'AGÈNCIA ESPACIAL EUROPEA a Madrid (Centre Europeu d'Astronomia Espacial, ESAC) i el Complex de Comunicacions amb l'Espai Profund de la NASA. (Premi destinat a majors d'11 anys)
  • 4 premis dobles, per a disfrutar d'una visita guiada pel Consorci Espacial Valencià. (Premi destinat a majors de 14 anys).

 

Data del sorteig entre els participants que han completat el passaport pendent de confirmació.

El sorteig inclourà els participants de la sisena i setena edició. La concessió dels premis podrà ser suspesa si les condicions sanitàries així ho aconsellen o les institucions que col·laboren en el Passaport a l'Espai tenen activa alguna restricció que limite la visita a les seues instal·lacions.

Durant el sorteig se seleccionarà un número addicional de passaports que passaran a formar part d'una llista d'espera per si algun dels guanyadors declinara el premi.

Els guanyadors es publicaran a través de la web www.cac.es i les xarxes socials.

* Les eixides per a les diferents visites es faran des de València (el premi no contempla el trasllat a València)