GUANYADORS

Els guanyadors de la huitena edició de Passaport a l'Espai que visitaran el Consorci Espacial Valencià el 19 de desembre són:

María Teresa Fores Baixauli

Aránzazu Ros Cuitavi

Amparo Ramón Domenech

David Santamaría Pérez

 

Gràcies a tots per participar!

 

Els premis són els següents*:

  • 10 premis dobles per a visitar l'Observatori Astronòmic d'Aras de los Olmos i observació del firmament nocturn. (Premi destinat a menors d'11 anys). 
  • 10 viatges en AVE, per a dos persones cadascú, amb tots els gastos pagats, per a visitar les instal·lacions de l'AGÈNCIA ESPACIAL EUROPEA a Madrid (Centre Europeu d'Astronomia Espacial, ESAC) i el Complex de Comunicacions amb l'Espai Profund de la NASA. (Premi destinat a majors d'11 anys)
  • 4 premis dobles, per a disfrutar d'una visita guiada pel Consorci Espacial Valencià. (Premi destinat a majors de 14 anys).

 

Data del sorteig entre els participants que han completat el passaport pendent de confirmació.

La concessió dels premis podrà ser suspesa si les condicions sanitàries així ho aconsellen o les institucions que col·laboren en el Passaport a l'Espai tenen activa alguna restricció que limite la visita a les seues instal·lacions.

Durant el sorteig se seleccionarà un número addicional de passaports que passaran a formar part d'una llista d'espera per si algun dels guanyadors declinara el premi.

Els guanyadors es publicaran a través de la web www.cac.es i les xarxes socials.

* Les eixides per a les diferents visites es faran des de València (el premi no contempla el trasllat a València)