COM ACTIVE EL MEU PASSAPORT DIGITAL

Com aconseguisc el meu passaport digital?

Primer has de donar-te d'alta en l'Àrea Privada. Amb el teu correu electrònic i la contrasenya de l'Àrea privada podràs activar el teu passaport digital a través de "El meu Passaport Digital". Des del teu compte també pots activar els passaports dels teus fills en cas que siguen menors. Estos passaports quedaran vinculats al teu compte.

És imprescindible emplenar correctament el passaport amb les teues dades personals per a poder entrar en el sorteig dels premis. Els encunys s'activaran de manera telemàtica a mesura que participes en les activitats.

Com fique l'encuny en el meu passaport digital?

- Jardí d'Astronomia. Per a obtindre el teu encuny digital compartix la foto del teu mòdul favorit del Jardí d'Astronomia en xarxes socials i envia una captura de pantalla a pasaportealespacio@cac.es (Si tens més d'un passaport hauràs d'indicar-nos el seu número de referència). No oblides etiquetar-nos: Twitter: @CACiencies; Facebook: @CIUDADDELASARTESYLASCIENCIAS i Instagram: @ciudadartesciencias amb l'etiqueta #PasaportealEspacio

- Cicle d'Astronomia. Només has d'indicar a la porta d'accés a l'Auditori que participes en el Passaport a l'Espai.

- Projeccions de l'Hemisfèric, Simulador Espacial i visita guiada a l'exposició "Mart. La conquista d'un somni". Fes una foto al tiquet de compra i envia-la a pasaportealespacio@cac.es (Si tens més d'un passaport hauràs d'indicar-nos el seu número de referència)

- Activitats exclusives per a socis del Club Ciutat, Club CienciAmics. La mateixa setmana de la realització de cadascuna de les activitats reben un correu electrònic en el qual se'ls indica els passos a seguir per a realitzar esta activitat de manera gratuïta i com aconseguir l'encuny.

Què passa si participe en una activitat i no estic donat d'alta en l'Àrea privada?

Envia un correu electrònic a pasaportealespacio@cac.es i et respondrem amb les instruccions per a activar el teu passaport digital i incloure els encunys que has acumulat. Conserva l'entrada de cadascuna de les activitats, ja que se't sol·licitaran per a poder activar de manera telemàtica els encunys.

Puc completar més d'un passaport amb el meu nom?

Pots activar diversos passaports amb el teu nom, d'eixa forma tindràs més probabilitats d'aconseguir el premi. Però has de tindre en compte que cada participant només pot aconseguir un premi; és a dir, si en el sorteig ixen dos passaports amb el mateix nom, s'eliminarà el segon passaport i es triarà un altre passaport. 

Com puc obtindre el meu diploma de participació?

Tots els participants que hagen aconseguit els encunys necessaris -almenys 4 encunys per a menors d'11 anys i 5 encunys a partir d'11 anys- rebran el seu diploma acreditatiu. Una vegada completat el teu passaport, envia un correu a pasaportealespacio@cac.es amb les teues dades personals i t'enviarem el teu diploma de participació.