Activitats

 

HEMISFÈRIC (necessària l'entrada)

Projeccions:

 • Viatge a l'espai. Pròxima parada: Mart*. Descobrix les missions més importants de la carrera aeroespacial que permetrà, en un futur, capturar asteroides o aterrar en la superfície de Mart.
 • Secrets of the Universe**. Dona una ullada al passat i endinsa't en els inicis de l'univers. Coneix l'origen de la matèria i sigues testimoni de com els nous experiments revelen els misteris de l'energia o la matèria fosca. Descobrix les últimes investigacions en física de partícules i les primeres deteccions d'una ona gravitacional.
 • L'Univers d'Escher. El polifacètic artista holandés M. C. Escher va ser un apassionat astrònom aficionat. Aprofitant la tecnologia multimèdia del Planetari digital recorre per les seues meravelloses creacions on l'astronomia apareix reflectida amb una visió tan original com atractiva. 
 • Viatjant amb la llum. Endinsa't en nombrosos escenaris i descobrix la complexitat de la llum i la seua influència directa sobre el nostre planeta. El Sol és l'estrela més pròxima a la Terra i l'energia que genera ens proporciona la llum i la calor necessaris per a la vida. Estudiant la seua llum i la d'altres estreles i galàxies podem elaborar models que expliquen l'origen, l'estructura i l'evolució de l'univers.  
 • Les Nocturnes d'hivern. Gaudix de les sessions de planetari en directe que unixen música i astronomia per a conéixer com és el cel nocturn durant l'estació més freda. Guiats per la narració en directe d'un educador, visita alguns dels llocs més fascinants del cel hivernal

 

MUSEU DE LES CIÈNCIES 

Exposicions (necessària l'entrada del Museu):

Conferències (gratis, prèvia inscripció)

 • Cicle d'Astronomia. Assistix a estes conferències i disfruta dels temes més apassionants de l'astronomia moderna. (Recomanada a partir d'11 anys).


Tallers DIY (Do it yourself). (Sols per a socis del Club Ciutat i CienciAmicsHoraris


UMBRACLE 

Jardí d'Astronomia. 

Compartix la foto del teu mòdul favorit del Jardí d'Astronomia en xarxes socials i envía una captura de pantalla a pasaportealespacio@cac.es (Si tens més d'un passaport hauràs d'indicar el seu número de referència)

No oblides etiquetar-nos: Twitter: @CACiencies; Facebook: @CIUDADDELASARTESYLASCIENCIAS i Instagram: @ciudadartesciencias amb l'etiqueta  #PasaportealEspacio 
 

*A partir de 6 anys / **A partir de 8 anys

 

A TINDRE EN COMPTE:

 • Tots els participants de les activitats del Museu hauran d'acudir al punt de trobada del carrer Menor, 10 minuts abans de l'inici de l'activitat, excepte per al Simulador espacial i les conferències d'astronomia, que es realitzaran en la planta tercera i l'auditori del Museu, respectivament.
 • Tots els tallers DIY es realitzen de 11.00 a 12.00 hores, els dies que s'indiquen ací.
 • Els socis del Club Ciutat i els socis del Club CienciAmics gaudixen d'activitats exclusives com els tallers DIY. Dies abans, reben un correu electrònic en el qual se'ls indica els passos a seguir per a realitzar esta activitat de manera gratuïta. 
 • Els menors hauran d'anar acompanyats per un adult.
 • Només es podrà ficar l'encuny en un màxim de dues conferències per passaport. Activitat gratuïta prèvia inscripció.