Preguntes freqüents

Quin tipus d’esdeveniments puc realitzar en la Ciutat de les Arts i les Ciències?

L’Hemisfèric, el Museu de les Ciències, l’Umbracle i els exteriors de la Ciutat de les Arts i les Ciències disposen d’espais on celebrar congressos i convencions, reunions d’empreses, entregues de premis, presentacions de productes, gales, sopars, còctels i recepcions, convocatòries als Mitjans de comunicació, sessions exclusives d’empresa.

Hi ha exclusivitat de proveïdors?

En la Ciutat de les Arts i les Ciències tenim exclusivitat amb els proveïdors de càtering. Per a la resta de serveis, pot contactar amb l’Àrea d’Actes i Esdeveniments.

Com puc reservar un espai?

Per a realitzar una reserva de qualsevol dels nostres espais ha de remetre un correu electrònic a la direcció actosyeventos@cac.es.

La reserva es realitzarà tenint en compte la disponibilitat d’espais. També pot veure com sol·licitar informació en l’enllaç ‘Com contractar una sala’.

És necessari visitar els espais abans de realitzar una reserva?

A nivell organitzatiu, considerem que és convenient realitzar una visita d’inspecció abans de confirmar qualsevol esdeveniment. D’esta manera, pot conéixer prèviament les instal·lacions i determinar l’espai i equipament més apropiats per a cada acte.

Està inclòs l’equipament audiovisual en les tarifes?

L’equipament audiovisual està inclòs en l’auditori Santiago Grisolía i en la Sala Polivalent del Museu de les Ciències, o sala de projeccions de l’Hemisfèric.

El mobiliari de les sales pot ser modificat?

La disposició del mobiliari pot ser modificada únicament en la Sala Polivalent del Museu dels Ciències i en la Sala de Premsa. Este desmuntatge haurà d’anar a càrrec de l’organitzador.

Com i quan s’efectua el pagament?

Les condicions de pagament són les següents:

S’abonarà un 50%, en concepte de reserva, en el moment de la confirmació de la celebració de l’acte o esdeveniment, que es farà efectiva a la firma del document de reserva efectiva.

El 50% restant s’abonarà a la firma del contracte.

Es poden muntar estands o altres estructures en els espais llogadissos?

En les instal·lacions de la Ciutat de les Arts i les Ciències es poden muntar estands en les superfícies destinades amb este fi, valorant sempre les condicions de l’espai i els requisits de l’esdeveniment.

Quines són les tarifes d’aparcament per a clients i proveïdors?

TARIFA APARCAMENT DE PROVEÏDORS / SUBCONTRACTES. Tarifa màxima = 2,30 €/dia

TARIFA APARCAMENT DE TURISMES I AUTOBUSOS. Es pot trobar tota la informació relativa en la pàgina de tarifes generals de l’aparcament de la nostra web www.cac.es

Quant temps poden romandre els autobusos sense que se’ls cobre la tarifa d’estacionament?

Màxim 15 minuts.

La tarifa nocturna s’aplica per a tots igual?

Passar la nit en l’aparcament suposa abonar el màxim diari per a proveïdors i subcontractes.

CAPACITAT DE L’APARCAMENT: 20 autobusos - 367 turismes en planta alta i 323 en planta baixa.