Preguntes freqüents

Quin tipus d’esdeveniments puc realitzar en la Ciutat de les Arts i les Ciències?

L’Hemisfèric, el Museu de les Ciències, l’Umbracle i els exteriors de la Ciutat de les Arts i les Ciències disposen d’espais on celebrar congressos i convencions, reunions d’empreses, entregues de premis, presentacions de productes, gales, sopars, còctels i recepcions, convocatòries als Mitjans de comunicació, sessions exclusives d’empresa.

Hi ha exclusivitat de proveïdors?

En la Ciutat dels Arts i les Ciències no tenim exclusivitat, no obstant això és necessari contactar amb l'Àrea d'Actes i Esdeveniments perquè se'ls facilite les normes per a la prestació de serveis.

Com puc reservar un espai?

Per a realitzar una reserva de qualsevol dels nostres espais ha de remetre un correu electrònic a la direcció actosyeventos@cac.es.

La reserva es realitzarà tenint en compte la disponibilitat d’espais. També pot veure com sol·licitar informació en l’enllaç ‘Com contractar una sala’.

És necessari visitar els espais abans de realitzar una reserva?

A nivell organitzatiu, considerem que és convenient realitzar una visita d’inspecció abans de confirmar qualsevol esdeveniment. D’esta manera, pot conéixer prèviament les instal·lacions i determinar l’espai i equipament més apropiats per a cada acte.

Està inclòs l’equipament audiovisual en les tarifes?

L’equipament audiovisual està inclòs en l’auditori Santiago Grisolía i en la Sala Polivalent del Museu de les Ciències, o sala de projeccions de l’Hemisfèric.

Com i quan s’efectua el pagament?

Una vegada confirmat l'esdeveniment, per a realitzar la reserva efectiva de l'espai, el Client haurà de signar el corresponent pressupost juntament amb el document de reserva i, realitzar el pagament del 50% de l'import pressupostat. El 50% restant s'efectuarà pel Client quinze dies abans de la data d'inici de l'esdeveniment.

Es poden muntar estands o altres estructures en els espais llogadissos?

En les instal·lacions de la Ciutat de les Arts i les Ciències es poden muntar estands en les superfícies destinades amb este fi, valorant sempre les condicions de l’espai i els requisits de l’esdeveniment.

Quines són les tarifes d’aparcament per a clients i proveïdors?

TARIFA APARCAMENT DE PROVEÏDORS / SUBCONTRACTES. Tarifa màxima = 2,30 €/dia

TARIFA APARCAMENT DE TURISMES I AUTOBUSOS. Es pot trobar tota la informació relativa en la pàgina de tarifes generals de l’aparcament de la nostra web www.cac.es

Quant temps poden romandre els autobusos sense que se’ls cobre la tarifa d’estacionament?

Màxim 15 minuts.

La tarifa nocturna s’aplica per a tots igual?

Passar la nit en l’aparcament suposa abonar el màxim diari per a proveïdors i subcontractes.

CAPACITAT DE L’APARCAMENT: 20 autobusos - 367 turismes en planta alta i 323 en planta baixa.