ALTRES SERVEIS

ALTRES SERVEIS COMPLEMENTARIS

L’Àrea d’Actes i Esdeveniments de la Ciutat de les Arts i les Ciències, a més de gestionar el lloguer dels espais, posa a la seua disposició nombrosos serveis que permetran posar-li el passador d’or al seu esdeveniment.

Ací trobarà alguns d’ells, però no dubte en consultar-nos si vol més informació.

Càtering

Li oferim un ampli abast de possibilitats per a contractar el servei de sopars de gala, còctels, desdejunis, esmorzars, etc. Amb este objectiu, comptem amb empreses homologades per a treballar en les instal·lacions de l’Hemisfèric, Museu de les Ciències i Umbracle.

El càtering afig creativitat i esplendor a qualsevol esdeveniment, deixe’ns assessorar-li perquè res falle en la seua pròxima gran cita.

Sampling

La Ciutat de les Arts i les Ciències és la icona de València, constituint-se com un dels seus majors focus de difusió cultural amb quasi quatre milions de visitants anuals. Per això, les instal·lacions de la Ciutat de les Arts i les Ciències, a través dels seus amplis espais, li oferixen l’oportunitat de realitzar eficaces accions de sampling.

Indique’ns el producte que vol donar a conéixer i li recomanarem la millor forma de dur a terme la seua acció de màrqueting.