auditori

Situat en el mateix cor del Museu de les Ciències, este espectacular auditori és la ubicació idònia per a la realització de conferències, congressos, presentacions, o qualsevol tipus de reunió.
auditori

Este auditori compta amb una capacitat per a 310 persones, ampliable a un màxim de 450, utilitzant el seu vestíbul.

Amb una taula presidencial sobre un escenari elevat, té una capacitat per a 8 oradors amb micròfon. El públic assistent al seu esdeveniment, disposa de taules amb muntatge fix en escola amb micròfons individuals, i àmplies butaques on assentar-se.
L’auditori compta amb un sistema de traducció simultània per a quatre idiomes diferents, i 300 petaques sense fil per a este servei. A més, té la possibilitat d’utilitzar el projector de vídeo en FULL HD, amb una pantalla situada darrere de la taula presidencial de 5,30 x 4,10 m.

El lloguer de l’auditori inclou una sala VIP, amb accés directe a l’auditori, un lloc perfecte per a posar al servei dels conferenciants, o per a la celebració de coffees, zones de descans, etc.

Equipat amb els més avançats serveis audiovisuals, compta amb el servei de personal tècnic durant la celebració del seu esdeveniment.

Este espai es convertix en un lloc ideal per a la realització de conferències, reunions, etc.