Espais interiors | Espais exteriors

Espais interiors

MUSEU DE LES CIÈNCIES

El Museu de les Ciències compta amb més de 42.000 m2 de superfície construïts, dels quals més de 10.000 m2 estan destinats a espais per a esdeveniments.

En l’interior d’este magnífic edifici, construït per Santiago Calatrava, trobarà l’espai que necessita per a la celebració del seu esdeveniment. Posem a la seua disposició espais de 4.000 m2, o sales més reduïdes de fins a 150 m2.

Si vol realitzar el seu esdeveniment en espais exteriors del Museu de les Ciències, trobarà més informació ací.

A CONTINUACIÓ, LI DETALLEM ELS ESPAIS INTERIORS DEL MUSEU DE LES CIÈNCIES

SALA D’ARCS

Espai de 4.000 m², totalment diàfan, amb possibilitat d’acotar l’espai amb panells mòbils. És un espai amb grans possibilitats per a la celebració de qualsevol tipus de reunió.

AUDITORI

Amb capacitat per a 320 places, disposa d’un vestíbul de 310 m² tancat amb panells mòbils, que bé podria servir per a ampliar l’aforament de l’auditori fins a 450 places.

Vestíbul

Espacio de 310 m2 adecuado para recepción de los invitados a su evento. Ideal para la celebración de cócteles, zonas de descanso o espacio para expositores.

SALA POLIVALENT

Sala multifuncional ubicada junt amb l’auditori, amb una superfície de 177 m2 i una capacitat per a 68 persones, amb muntatge en teatre.

CARRER MAJOR

Amb una superfície de 4.000 m², és un dels espais més grans d’Europa per a la celebració d’esdeveniments, amb 200 m de longitud i 32 m d’altura.

Arcuacions

Situat en la planta baixa del Museu de les Ciències, oferix una gran varietat de possibilitats ja que és un espai expositiu completament diàfan amb un total de 4.000 m².

Continuar llegint

auditori

Situat en el mateix cor del Museu de les Ciències, este espectacular auditori és la ubicació idònia per a la realització de conferències, congressos, presentacions, o qualsevol tipus de reunió.

Continuar llegint

Vestíbul

El vestíbul de l'auditori és un espai de 310 m2 idoni per a la recepció dels convidats al seu esdeveniment, ideal per a la celebració de còctels, zones de descans o espai per a expositors.

Continuar llegint

sala polivalent

Sala multifuncional ubicada junt amb l’auditori, amb una superfície de 177 m² i una capacitat per a 68 persones, amb muntatge en teatre.

Continuar llegint

carrer major

Amb una superfície de 4.000 m2 i 200 m de longitud, la seua cascada de vidres aconseguix una altura de 30 metres, este espai està presidit per les cinc gegants columnes que suporten l’edifici. 

 

Continuar llegint