Espais interiors | Espais exteriors

Espais interiors

MUSEU DE LES CIÈNCIES

El Museu de les Ciències compta amb més de 42.000 m2 de superfície construïts, dels quals més de 10.000 m2 estan destinats a espais per a esdeveniments.

En l’interior d’este magnífic edifici, construït per Santiago Calatrava, trobarà l’espai que necessita per a la celebració del seu esdeveniment. Posem a la seua disposició espais de 4.000 m2, o sales més reduïdes de fins a 150 m2.

Si vol realitzar el seu esdeveniment en espais exteriors del Museu de les Ciències, trobarà més informació ací.

A CONTINUACIÓ, LI DETALLEM ELS ESPAIS INTERIORS DEL MUSEU DE LES CIÈNCIES

SALA D'ARCS

Espai de 4.000 m², totalment diàfan, amb possibilitat d’acotar l’espai amb panells mòbils. És un espai amb grans possibilitats per a la celebració de qualsevol tipus de reunió.

AUDITORI

Amb capacitat per a 320 places, disposa d’un vestíbul de 310 m² tancat amb panells mòbils, que bé podria servir per a ampliar l’aforament de l’auditori fins a 450 places.

Vestíbul

Espacio de 310 m2 adecuado para recepción de los invitados a su evento. Ideal para la celebración de cócteles, zonas de descanso o espacio para expositores.

SALA POLIVALENT

Sala multifuncional ubicada junt amb l’auditori, amb una superfície de 177 m2 i una capacitat per a 68 persones, amb muntatge en teatre.

CARRER MAJOR

Amb una superfície de 4.000 m², és un dels espais més grans d’Europa per a la celebració d’esdeveniments, amb 200 m de longitud i 32 m d’altura.

Sala d'Arcs

Situat en la planta baixa del Museu de les Ciències, oferix una gran varietat de possibilitats ja que és un espai expositiu completament diàfan amb un total de 4.000 m².

Continuar llegint

auditori

Situat en el mateix cor del Museu de les Ciències, este espectacular auditori és la ubicació idònia per a la realització de conferències, congressos, presentacions, o qualsevol tipus de reunió.

Continuar llegint

Vestíbul

El vestíbul de l'auditori és un espai de 310 m2 idoni per a la recepció dels convidats al seu esdeveniment, ideal per a la celebració de còctels, zones de descans o espai per a expositors.

Continuar llegint

sala polivalent

Sala multifuncional ubicada junt amb l’auditori, amb una superfície de 177 m² i una capacitat per a 68 persones, amb muntatge en teatre.

Continuar llegint

carrer major

Amb una superfície de 4.000 m2 i 200 m de longitud, la seua cascada de vidres aconseguix una altura de 30 metres, este espai està presidit per les cinc gegants columnes que suporten l’edifici. 

 

Continuar llegint