Espais interiors | Espais exteriors

Espais interiors

HEMISFÈRIC

L’Hemisfèric, inaugurat a l’abril de 1998, és un singular i espectacular edifici, dissenyat per Santiago Calatrava, que representa un gran ull humà i està rodejat per aigua que exalça la seua bellesa.

En el seu interior es troba la sala de cine més gran d’Espanya, amb tres sistemes de projecció diferents. Amb una pantalla circular de 900 m2, l’edifici està rodejat per estanys d’aigua que servixen com a escenari per al desenrotllament de diferents espectacles, a més de disposar d’àmplies zones per a la realització de diferents esdeveniments.

La possibilitat tècnica de la sala de projeccions permet ser utilitzada para per a presentacions de producte, conferències, sopars, còctels, gales, etc.

Si vol realitzar el seu esdeveniment en els espais exteriors de l’Hemisfèric punxe ací.

 

A CONTINUACIÓ, LI DETALLEM ELS ESPAIS INTERIORS DEL MUSEU DE LES CIÈNCIES

 

ANELL PERIMETRAL

És un espai semicobert, una zona ovalada que rodeja la cúpula que alberga la sala de projeccions. Amb una superfície de 1.700 m², és un espai totalment diàfan rodejat per increïbles llacs d’aigües turqueses, ideal per a la realització de qualsevol esdeveniment.

SALA DE PROJECCIONS

És la sala més gran d’Espanya que alberga tres sistemes de projecció diferents, amb una pantalla còncava de 900 m² amb capacitat per a 300 persones assentades.

Anell perimetral

És un espai semicobert, una zona ovalada que rodeja la cúpula que alberga la sala de projeccions.
Amb una superfície de 1.700 m², és un espai totalment diàfan rodejat per increïbles llacs d’aigües turqueses, ideal per a la realització de qualsevol esdeveniment.

Continuar llegint

Sala de projeccions

És la sala més gran d’Espanya que alberga tres sistemes de projecció diferents, amb una pantalla còncava de 900 m² amb capacitat per a 300 persones assentades.

Continuar llegint