CONTRACTE EL SEU ESDEVENIMENT

Per a reservar i contractar el seu esdeveniment en la Ciutat de les Arts i les Ciències només ha de seguir quatre senzills passos:
 

1. Sol·licitud. Pose’s en contacte amb l’Àrea d’Actes i Esdeveniments enviant un correu electrònic a actosyeventos@cac.es o a través del 96 197 44 36.

No oblide indicar la data en què vol realitzar el seu esdeveniment, el tipus d’esdeveniment, l’espai que li interessa, el nombre d’assistents i tots els detalls que ens ajuden a informar-li de la manera més detallada possible.

2. Resposta. Li respondrem indicant-li la disponibilitat en les dates que ens sol·licita i li enviarem informació necessària per a dur a terme el seu esdeveniment: pressupost, fitxa tècnica de l’espai, etc.

3. Prereserva. Una vegada haja analitzat tota la informació, pot sol·licitar una prereserva de l’espai en què està interessat, enviant un correu electrònic a actosyeventos@cac.es

4. Confirmació i reserva. Quan rebem la seua sol·licitud de reserva, s’enviarà una fitxa d’alta de client, i se li assignarà un tècnic que li atendrà, personalment, en totes les gestions necessàries per a dur a terme el seu esdeveniment.