MESURES COVID-19 ESCOLA D’ESTIU 2022

MESURES COVID-19 ESCOLA D’ESTIU 2022

1. L'ús de mascareta serà decisió de cada família. Serà obligatori l'ús de mascareta quirúrgica quan els xiquets i xiquetes tinguen simptomatologia compatible amb COVID-19, siguen positius o els seus contactes estrets. Hauran de portar-la durant els 10 dies següents a l'inici dels símptomes o confirmació del positiu.

2. Ubicació de dispensadors de gel hidroalcohòlic per a higienització de mans en l'accés a la Cantina, Museu, Hemisfèric, Palau de les Arts, i Oceanogràfic, així com a l'interior dels edificis. De cara als xiquets incidirem en la rentada de mans abans de cada menjar, la higiene personal i s'usaran gels hidroalcohòlics.

3. A la nostra escola d'estiu la higiene es cuida diàriament. Reforçarem en totes les nostres instal·lacions la neteja de les mateixes com en el cas d'espais tancats com a aquaris, tallers, cantina, restaurants etc.

4. En els casos confirmats (positius), el criteri per a acudir o no a l'escola d'estiu, sempre serà mèdic, en funció de la simptomatologia.

 

Normes de convivència de l'Escola d'Estiu.
Per al bon funcionament de l'Escola d'Estiu, preguem prenguen nota de les normes següents:

  • Es prega puntualitat a les hores d'entrada i eixida dels xiquets.
  • Els xiquets de l'Escola hauran de seguir les instruccions del personal de la Ciutat de les Arts i les Ciències en tot moment.
  • Si de forma reiterada s'incomplira esta norma, l'Organització té la potestat d'expulsar al xiquet (previ avís als pares), perdent qualsevol dret a compensació econòmica.
  • Els xiquets hauran de participar en totes i cada una de les activitats, excepte indicació expressa dels pares.
  • Per a poder administrar un medicament al xiquet es necessitarà l'autorització expressa dels pares.
  • Davant de qualsevol indisposició del xiquet, l'Organització es posarà en contacte amb els pares per a informar-los de la situació i actuar segons les seues indicacions. En cas de no poder localitzar-los, l'Organització adoptarà les mesures necessàries.
  • Els xiquets no podran portar joguets, consoles o mòbils de casa, per a evitar la seua pèrdua i que no interferisquen en el desenvolupament de les activitats programades.
  • L'Organització es reserva el dret de suspendre l'Escola per causes alienes a la seua voluntat, sense tindre més obligació que la devolució de l'import abonat.