L'ESCOLA D'ESTIU QUE HO TÉ TOT!

(Harry Potter, dormir amb taurons, projeccions en l'hemisfèric, tallers de música amb berklee, boles aquàtiques, barques, caiacs i molt més)

Convertix-te en una autèntic Astro-Nauta en l’Escola d’Estiu de la Ciutat de les Arts i les Ciències!

Per nové any consecutiu, organitzem l'Escola d'Estiu 2018. La nostra filosofia: convertir als xiquets i xiquetes en 'Científics del futur'. Per a complir este objectiu, fiquem a la seua disposició l'Hemisfèric, el Museu de les Ciències i l'Oceanogràfic, on tot girarà al voltant de la ciència, amb una fantàstica oferta lúdica-educativa on els més menuts, de 5 a 12 anys, passaran una setmana inoblidable gràcies a les diferents activitats que tenim preparades.

Enguany viurem una apassionant aventura espacial on aprendrem tot sobre l'exploració espacial. Ens convertirem en enginyers i assistirem al llançament d'un coet. Viatjarem a l'Estació Espacial Internacional i entrenarem com autèntics astronautes en les Waterballs i els Caiacs dels nostres llacs. 

En l’Hemisfèric emprendrem una vertiginós viatge i recorrerem la nostra galàxia en busca de rastres de vida i ens pararem per a observar la nostra estrela amb més detall. De la mà de Berklee College of Music València  disfrutarem d'un taller de música i videojocs de temàtica espacial. I com exploradors espacials, realitzarem experiments en l'Estació Espacial Internacional. 

En l'Oceanogràfic ens submergirem en un emocionant viatge com van fer els científics Wallace i Darwin per a descobrir la famosa teoria de l’evolució. Investigarem sobre esta teoria, coneixerem animals fantàstics com els taurons del Pacífic i Índic, i les tortugues gegants d’Illes Oceàniques. A més, passarem una nit sencera dormint amb taurons!  

I per si no hi haguera prou, ens endinsarem en l’univers màgic de Harry Potter: The Exhibition per a descobrir tots els seus secrets. 

INFORMACIÓ 96 197 46 86 o reservas@cac.es

DIRIGIT A

CALENDARI

PREU

INSCRIPCIÓ

.¡ASÍ LO VAMOS A PASAR!