ESCOLA D'ESTIU
Si t'agrada la ciència i l'aventura, apunta't!

Es busquen: xiquetes i xiquets d'entre 5 i 12 anys, defensors del planeta.

La nostra missió: cuidar de la Terra, conservar-la i defensar-la

 

Per a complir amb este objectiu, posem la seua disposició els tres recintes: Hemisfèric, Museu de les Ciències i Oceanogràfic, on les activitats giraran entorn de la CIÈNCIA i descobriran com els avanços científics permetran que puguem viure en un món més sostenible.

Esta apassionant aventura, en defensa del planeta, inclou una increïble oferta lúdicoeducativa on aprendran i gaudiran, a través de divertits jocs, gimcanes i experiments científics. A més, gravaran un programa de TV dedicat a la preservació de la naturalesa, on aportaran solucions per a protegir-la.
 
Els defensors del planeta coneixeran els aquaris i els ecosistemes marins de l'Oceanogràfic, descobrint la gran biodiversitat del ‘planeta blau’ i també les seues amenaces, formant part de la solució, convertint-se en científics i científiques del futur.
 
A més, els nostres valents participants visitaran el Palau de les Arts aprofundint en el concepte d'ART, com a expressió d'un MÓN MILLOR.

En matèria anti-COVID, realitzarem totes les activitats complint amb la normativa vigent, augmentarem la freqüència de neteja dels espais i els materials utilitzats a l'Escola, i gaudirem en un entorn de TOTAL SEGURETAT.

La Terra és a les teues mans!

INFORMACIÓ 96 197 46 86 o reservas@cac.es

DIRIGIT A

CALENDARI

PREU

INSCRIPCIÓ