L'ESCOLA D'ESTIU QUE HO TÉ TOT!

(dormir amb taurons, projeccions en l'hemisfèric, tallers de música amb berklee, impressió 3D en el Museu, boles aquàtiques, barques, caiacs i molt més)

Convertix-te en una autèntic astronauta en l’Escola d’Estiu 2018 de la Ciutat de les Arts i les Ciències!

Per octau any consecutiu, organitzem l'Escola d'Estiu 2018. La nostra filosofia: convertir als xiquets i xiquetes en 'Científics del futur'. Per a complir este objectiu, fiquem a la seua disposició l'Hemisfèric, el Museu de les Ciències i l'Oceanogràfic, on tot girarà al voltant de l'exploració espacial, amb una fantàstica oferta lúdica-educativa on els més menuts, de 5 a 12 anys, passaran una setmana inoblidable gràcies a les diferents activitats que tenim preparades.

Enguany viurem una apassionant aventura espacial on aprendrem tot sobre el planeta roig. Ens transformarem en geòlegs, utilitzarem una impressora 3D per a estudiar els cràters de Mart i el mont Olimp, el volcà més alt del sistema solar. Ens convertirem en enginyers i assistirem al llançament d'un coet. Viatjarem a l'Estació Espacial Internacional i entrenarem com un astronauta en les Waterballs i els Kayaks dels nostres llacs. 

En l’Hemisfèric emprendrem una vertiginosa aventura i recorrerem la nostra galàxia en busca de rastres de vida. Visitarem les instal·lacions del Berklee College of Music València per a realitzar un taller de composició de bandes sonores per a pel·lícules i videojocs de temàtica marciana.

A més, en l’Oceanogràfic recorrerem els mars de la Terra per a entendre com podrien ser els exoplanetes Kepler-22b o Trappist-1e, mons fascinants que podrien estar coberts completament per oceans d’aigua líquida. Saludarem a la primera cria de beluga d’Europa, noves espècies de meduses i passarem una nit sencera dormint amb taurons!

INFORMACIÓ 96 197 46 86 o reservas@cac.es

DIRIGIT A

CALENDARI

PREU

INSCRIPCIÓ

.¡ASÍ LO VAMOS A PASAR!