CANCEL·LADA

L'ESCOLA D'ESTIU QUE HO TÉ TOT!

Defensors del planeta!

Es busquen defensors del planeta: xiquets i xiquetes d'entre 5 i 12 anys. La nostra missió: cuidar de la Terra, conservar-la i defensar-la. 

Per a complir este objectiu, posem a la seua disposició els nostres tres recintes: Hemisfèric, Museu de les Ciències i Oceanogràfic, on totes les activitats giraran entorn del canvi climàtic, la sostenibilitat i mesures de conservació.

La nostra apassionant aventura en defensa del planeta inclou una increïble oferta lúdica ieducativa on aprendran, a través de divertits jocs, gimcanes i tallers tot el necessari sobre el medi ambient i les energies renovables. 

Este equip de científics del futur prendrà consciència sobre els residus que produïm, el gran problema que generen els plàstics en la mar, i com estos afecten la flora i fauna dels oceans contribuint a reduir-los i reciclar-los. Per a prendre consciència d'això, dormiran una nit entre taurons i deixaran en llibertat una tortuga recuperada en l'Arca de la Mar per la ingesta de plàstics. A més, descobriran el poder de la nostra estrela, el Sol, l'energia del qual fa possible la resta de formes d'energia i de vida en el nostre planeta. 

Participeu en aquest gran repte. La Terra és a les vostres mans!

INFORMACIÓ 96 197 46 86 o reservas@cac.es

DIRIGIT A

CALENDARI

PREU

INSCRIPCIÓ

.¡ASÍ LO VAMOS A PASAR!