Entrada General | AULES-TALLER | RECORREGUTS teMÀRtics | ALTRES EXPERIÈNCIES

AULES-TALLER

Visita amb el teu grup un dels aquaris de l'Oceanogràfic, i realitza una activitat pràctica a l'aula o en un dels nostres laboratoris amb mostres biològiques reals..

Aforament: 15/30 alumnes.

Duració: 1h 15 min, aprox.

EL DEPREDADOR DELS MARS

Inclou la visita a les instal·lacions d’Oceans i dels taurons martell.

Quin és el major depredador dels mars? El tauró blanc? L’orca o l’ésser humà? Descobreix, a través del joc, el que sempre has volgut saber sobre els taurons i les rajades. En aquest taller usareu mostres biològiques i materials educatius adaptats als teus alumnes.

 

Descàrrega de material didàctic

ANÀLISI FINAL

Laboratori Edifici Educació i Investigació

Inclou la visita a les instal·lacions tècniques dels cavallets de mar i de les meduses.

Converteix els teus alumnes en tècnics de laboratori durant un dia. Analitzar aigua, revisar sistemes de filtració, etc. Descobreix l’altra banda dels aquaris i aprén a mantindre’ls!

Descàrrega de material didàctic

ADAPTACIONS MARINES

Inclou la visita a la instal·lació de Temperats.

Com viuen els organismes marins? Com es comuniquen les belugues? Com poden nadar tan agrupats els peixos i fer tots junts eixos moviments tan precisos? Descobreix les nombroses adaptacions dels animals marins amb un divertit joc: la ruleta de les adaptacions. Usarem mostres biològiques i materials educatius adaptats als vostres alumnes. 

Descàrrega de material didàctic

TORTUGUES EN LA XARXA

Inclou la visita a l’ARCA del Mar.

Vols que els teus alumnes coneguen millor les tortugues marines i les amenaces a què s’enfronten? Podem fer quelcom per elles? Sabies que també poden patir una embòlia gasosa, com els bussos humans, i que algunes tortugues fan postes d’ous a les costes valencianes?

Descobreix-ho amb nosaltres!

Descàrrega de material didàctic

CREIXEN I RESPIREN

Recomanat per a alumnes de Batxillerat.

Inclou la visita a la instal·lació d’Oceans.

Què és la bufeta natatòria, com funcionen les brànquies…? Dissecciona un peix i explora’n l’anatomia, coneixeràs les respostes a moltes preguntes.

Descàrrega de material didàctic

UN DIA AL CENTRE DE RECUPERACIÓ

Recomanat per a alumnes de Batxillerat.

Inclou la visita a l’ARCA del Mar.

Saps que tenim un hospital de tortugues? Descobreix com hi han arribat, quines atencions necessiten, com són reintegrades al seu medi natural i, el més important, com evitar que tornen a fer-se mal. Vols formar-ne part del procés de recuperació? Ajuda’ns preparant el seu menjar.

Descàrrega de material didàctic.

Més informació i reserves en el 96 197 46 86 i reservas@cac.es