Exposicions | Visites Guiades | LA CIÈNCIA A ESCENA | ACTIVITATS

Visites Guiades

Totes les nostres visites guiades inclouen un taller didàctic adaptat al vostre alumnat per a aprofundir en matèries relacionades

Visita guiada General

Recorrido por el Museu. Duración: 1h 30 min.

Esta visita guiada és ideal per a grups que disposen de poc temps o que no ho han visitat mai. A més, inclou la realització d’un taller científic per als vostres alumnes, el taller d’Arquímendes, on descobriran a través de senzills experiments, el principi d’Arquimedes i conceptes relacionats amb la densitat i la flotació.

No ho dubtes! Esta és una opció perfecta per al vostre grup si és la primera vegada que visiteu el Museu.

Visita guiada del "Bosc de Cromosomes"

EXPOSICIÓ "BOSC DE CROMOSOMES" · 1 H 30 MIN

Durant esta visita guiada, els teus alumnes, a més d’aprendre sobre genètica, es divertiran molt superant diferents proves i jocs. A més, hauran d’omplir un quadern d’investigació, reforçant els conceptes explicats durant la visita. Al finalitzar la visita, els teus alumnes realitzaran una extracció d’una mostra d’ADN en el nostre taller de l’ADN.

No vos perdeu esta aventura sobre la vida i el genoma.

Visita guiada de "Gravetat zero"

EXPOSICIÓ "GRAVETAT ZERO" · 1 H 30 MIN

En esta visita vos parlarem d’astrònoms com Galileu, Kepler o Newton, i realitzarem una gimcana on els teus alumnes jugaran amb algunes lleis físiques: la llei de la gravitació universal, la primera llei del moviment de Newton, l’efecte giroscòpic, conservació del moment angular, etc.

Tot això, en una exposició on es mostren rèpliques de coets i satèl·lits, i elements originals del telescopi Hubble

Visita guiada de "Mart. La conquista d’un somni"

EXPOSICIÓ "MART. LA CONQUISTA D’UN SOMNI" · 1 H 30 MIN

Coneix en profunditat com ha anat canviant la percepció de la imatge del planeta al llarg de la història, des de l’antiguitat fins a les primeres missions espacials.

En el taller, els teus alumnes descobriran com es formen els cràters, dissenyaran i construiran la seua pròpia nau, i la provaran en un aterratge a Mart. A més, durant la visita a l’exposició, els teus alumnes intentaran distingir paisatges marcians i terrestres… se sorprendran amb la gran quantitat de similituds!

Més informació i reserves  96 197 46 86 y reserves@cac.es

visita guiada Talking Brains

EXPOSICIÓ "TALKING BRAINS" · 1 H

En esta visita guiada, coneix tots els secrets del llenguatge humà i les més de 7.000 llengües parlades hui en dia al món. Què comparteixen i quines són les seues diferències?, quines coses tenen en comú el llenguatge parlat i la llengua de signes?, com evolucionen i es desenvolupen les diferentes llengües? I descobreix com afecten els trastorns del cervell en la nostra capacitat de parla.

A més, mitjançant les últimes tecnologies, ens endinsem en els secrets del nostre cervell lingüista, i aprenem què és el que el converteix en l'òrgan humà més complex.