Exposicions | Visites Guiades | LA CIÈNCIA A ESCENA | ACTIVITATS

Visites Guiades

Totes les nostres visites guiades inclouen un taller didàctic adaptat al vostre alumnat per a aprofundir en matèries relacionades

 

Més informació i reserves  96 197 46 86 y reserves@cac.es

Visita guiada General

Recorregut pel Museu. Duració: 1h 30 min.

Esta visita guiada és ideal per a grups que disposen de poc temps o que no ho han visitat mai. A més, inclou la realització d’un taller científic per als vostres alumnes, el taller d’Arquímedes, on descobriran a través de senzills experiments, el principi d’Arquimedes i conceptes relacionats amb la densitat i la flotació.

No ho dubtes! Esta és una opció perfecta per al vostre grup si és la primera vegada que visiteu el Museu.

Visita guiada del "Bosc de Cromosomes"

EXPOSICIÓ "BOSC DE CROMOSOMES" · 1 H 30 MIN

Durant esta visita guiada, els teus alumnes, a més d’aprendre sobre genètica, es divertiran superant diferents proves i jocs. A més, hauran d’omplir un quadern d’investigació, reforçant els conceptes explicats durant la visita. Al finalitzar, realitzaran una extracció d’una mostra d’ADN en el nostre taller de l’ADN.

No us perdeu esta aventura sobre la vida i el genoma.

Visita guiada de "Gravetat zero"

EXPOSICIÓ "GRAVETAT ZERO" · 1 H 30 MIN

En esta visita us parlarem d’astrònoms com Galileu, Kepler o Newton, i realitzarem una gimcana on els teus alumnes jugaran amb algunes lleis físiques: la llei de la gravitació universal, la primera llei del moviment de Newton, l’efecte giroscòpic, conservació del moment angular, etc.

Tot això, en una exposició on es mostren rèpliques de coets i satèl·lits, i elements originals del telescopi Hubble

Viu l'al·lucinant aventura de la carrera espacial! 

Visita guiada de "Mart. La conquista d’un somni"

EXPOSICIÓ "MART. LA CONQUISTA D’UN SOMNI" · 1 H 30 MIN

Coneix en profunditat com ha anat canviant la percepció de la imatge del planeta al llarg de la història, des de l’antiguitat fins a les primeres missions espacials.

En el taller, els teus alumnes descobriran com es formen els cràters, dissenyaran i construiran la seua pròpia nau, i la provaran en un aterratge a Mart. A més, durant la visita a l’exposició, els teus alumnes intentaran distingir paisatges marcians i terrestres… se sorprendran amb la gran quantitat de similituds!

VISITA GUIADA PLAY. CIÈNCIA I MÚSICA

VISITA A L'EXPOSICIÓ · DURADA: 1H 30 MIN

En esta visita guiada descobriràs què és el so, com es transmet i com els éssers humans el transformem en música. Al llarg d'esta visita coneixereu més de 200 instruments musicals, fabricareu els vostres propis 'efectes sonors' i jugareu amb les propietats físiques del so.

No ho dubtes i dona-li al play!

Visita guiada "Viral"

A través de jocs i gimcanes, coneix, amb el teu grup, l'experiència del contagi que pot causar malalties, provocar el riure a riallades, badalls interminables o, fins i tot, generar estats d'opinió.

"Viral" és més que una exposició, és una experiència positiva, divertida i... contagiosa!