CONCURS ESCOLAR 'CRISTAL·LITZACIÓ A L’ESCOLA'

Inscriu els teus alumnes de 3r i 4t de Secundària i Batxillerat en el concurs Cristal·lització a l’escola, on crearan cristalls i exposaran el seu treball de laboratori. Desenes d’equips de tota la Comunitat Valenciana competixen per realitzar els millors cristalls, la millor exposició, el millor pòster científic, etc. Inscripcions obertes 15 de setembre.
CONCURS ESCOLAR 'CRISTAL·LITZACIÓ A L’ESCOLA'

El principal objectiu d’esta iniciativa és ressaltar la importància que té el món del cristall en la societat actual, i sobretot, fomentar l’estudi, el treball sistemàtic, el pensament racional i la comunicació entre els joves estudiants, emprant experiments atractius de cristal·lització.

Organitzat conjuntament per la Ciutat de les Arts i de les Ciències i la Universitat Jaume I de Castelló, el certamen està dissenyat per a descobrir als estudiants la cristal·lografia d’una forma original i divertida. Els alumnes competixen utilitzant elements del mètode científic: des de la investigació al laboratori fins a la presentació de resultats en una mena de congrés.

A més, s'ofereix el curs de formació destinat a professors en col·laboració amb el CEFIRE a València del 30 de novembre de 2021 al 16 de gener de 2022.

Inscripcions fins al 21 de gener de 2022.

La inauguració de l’exposició de projectes i el lliurament de premis es celebrarà el 6 de maig de 2022 telemàticament.

Més informació i inscripcions.