CONCURS ESCOLAR 'CRISTAL·LITZACIÓ A L’ESCOLA' NOVA EDICIÓ

Inscriu els teus alumnes de 3r i 4t de Secundària i Batxillerat en el concurs Cristal·lització a l’escola, on crearan cristalls i exposaran el seu treball de laboratori. Desenes d’equips de tota la Comunitat Valenciana competixen per realitzar els millors cristalls, la millor exposició, el millor pòster científic, etc.
CONCURS ESCOLAR 'CRISTAL·LITZACIÓ A L’ESCOLA' NOVA EDICIÓ

El principal objectiu d’esta iniciativa és ressaltar la importància que té el món del cristall en la societat actual, i sobretot, fomentar l’estudi, el treball sistemàtic, el pensament racional i la comunicació entre els joves estudiants, emprant experiments atractius de cristal·lització.

Organitzat conjuntament per la Ciutat de les Arts i de les Ciències i la Universitat Jaume I de Castelló, el certamen està dissenyat per a descobrir als estudiants la cristal·lografia d’una forma original i divertida. Els alumnes competixen utilitzant elements del mètode científic: des de la investigació al laboratori fins a la presentació de resultats en una mena de congrés.

A més, durant el mes de gener, s'oferix el curs de formació destinat a professors en col·laboració amb el CEFIRE. Les dates del curs, que es realitzarà a València del 12 al 28 de gener de 2021 (25 hores)

Inscripcions fins al 4 de febrer de 2021.

La inauguració de l’exposició de projectes i el lliurament de premis es celebrarà el 7 de maig de 2021 al Museu de les Ciències.

Més informació i inscripcions.