ACTIVITATS

Curs per a docents conjunt amb el CEFIRE STEM i la ESA. CESAR TEACHERS TRAININGS

Coneix les principals missions científiques espacials, i com la seua tecnologia pot tindre altres usos ací en la Terra. A més, aportarem eines educatives desenvolupades per l'Agència Espacial Europea (ESA) i que poden aplicar-se en el dia a dia dels centres escolars.  Del 23 al 26 de maig.

Continuar llegint

Conferències per a escolars: Pregunta-li a un científic

Vols acostar la ciència als teus alumnes? Que puguen conversar amb científics i descobrir per què és tan important la ciència? Apunteu-vos i comproveu-ho.

Continuar llegint

CONCURS ESCOLAR 'REACCIONA!'

Introduix els teus alumnes de segon cicle de la ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de grau mitjà en este concurs, on descobriran l’increïble món de la química i, mitjançant un vídeo explicatiu de cinc minuts, ensenyaran i sorprendran l’audiència amb algun procés químic. Termini d’inscripció fins l'1 de febrer de 2023.

 

Continuar llegint

CONCURS ESCOLAR 'CRISTAL·LITZACIÓ A L’ESCOLA'

Inscriu els teus alumnes de 3r i 4t de Secundària i Batxillerat en el concurs Cristal·lització a l’escola, on crearan cristalls i exposaran el seu treball de laboratori. Desenes d’equips de tota la Comunitat Valenciana competixen per realitzar els millors cristalls, la millor exposició, el millor pòster científic, etc. Inscripcions obertes 15 de setembre.

Continuar llegint