ACTIVITATS

CONCURS ESCOLAR "ACCIÓ PEL CLIMA"

La Ciutat de les Arts i les Ciències posa en marxa un nou concurs dirigit a estudiants de Primària, Secundària o cicles de Formació Professional Bàsica que té com a objectiu fonamental conscienciar a l'alumnat sobre l'impacte que l'ésser humà causa en el medi ambient, amb especial atenció en el canvi climàtic. Termini d'inscripcions a partir del 4 d'octubre 2021.

 

Continuar llegint

Curs per a docents conjunt amb el CEFIRE STEM i la ESA. CESAR TEACHERS TRAININGS

Coneix les principals missions científiques espacials, i com la seua tecnologia pot tindre altres usos ací en la Terra. A més, aportarem eines educatives desenvolupades per l'Agència Espacial Europea (ESA) i que poden aplicar-se en el dia a dia dels centres escolars.

Pròximament nova edició

Continuar llegint

Conferències per a escolars: Pregunta-li a un científic

Vols acostar la ciència als teus alumnes? Que puguen conversar amb científics i descobrir per què és tan important la ciència? Apunteu-vos i comproveu-ho.

Continuar llegint

CONCURS ESCOLAR 'REACCIONA!'

Introduix els teus alumnes de segon cicle de la ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de grau mitjà en este concurs, on descobriran l’increïble món de la química i, mitjançant un vídeo explicatiu de cinc minuts, ensenyaran i sorprendran l’audiència amb algun procés químic.

 

Continuar llegint

CONCURS ESCOLAR 'CRISTAL·LITZACIÓ A L’ESCOLA'

Inscriu els teus alumnes de 3r i 4t de Secundària i Batxillerat en el concurs Cristal·lització a l’escola, on crearan cristalls i exposaran el seu treball de laboratori. Desenes d’equips de tota la Comunitat Valenciana competixen per realitzar els millors cristalls, la millor exposició, el millor pòster científic, etc. Inscripcions obertes 15 de setembre.

Continuar llegint