ACTIVITATS

Conferències per a escolars: Pregunta-li a un científic

Vols acostar la ciència als teus alumnes? Que puguen conversar amb científics i descobrir per què és tan important la ciència? Apunteu-vos i comproveu-ho.

Continuar llegint

CONCURS ESCOLAR 'REACCIONA!'

Introdueix els teus alumnes de Secundària, Batxillerat, Cicles Formatius i/o universitat en este concurs, en què descobriran l’increïble món de la química i, mitjançant un vídeo explicatiu, ensenyaran i sorprendran l’audiència amb algun procés químic.

Data del concurs: 18 de maig.

Continuar llegint

CONCURS ESCOLAR 'REPTE ROBOT'

Després de nou edicions consecutives, Repte Robot es converteix en un esdeveniment educatiu de referència sobre robòtica on es reuneixen aficionats, estudiants i professors de centres escolars de Primària de 2n i 3r cicles, Secundària, Batxillerat i Cicles formatius al Museu de les Ciències. Inscripció finalitzada.

Continuar llegint

CONCURS ESCOLAR 'CRISTAL·LITZACIÓ A L’ESCOLA'

Inscriu els teus alumnes de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius en el concurs Cristal·lització a l’escola, on crearan cristalls i exposaran el seu treball de laboratori. Desenes d’equips de tota la Comunitat Valenciana competeixen per realitzar els millors cristalls, la millor exposició, el millor pòster científic, etc.

Continuar llegint