ACTIVITATS

CONCURS ESCOLAR "ACCIÓ PEL CLIMA". 26 DE MARÇ DE 2021

La Ciutat de les Arts i les Ciències posa en marxa un nou concurs dirigit a estudiants de Primària, Secundària o cicles de Formació Professional Bàsica que té com a objectiu fonamental conscienciar a l'alumnat sobre l'impacte que l'ésser humà causa en el medi ambient, amb especial atenció en el canvi climàtic

 

Continuar llegint

Curs per a docents conjunt amb el CEFIRE STEM i la ESA. CESAR TEACHERS TRAININGS

Coneix les principals missions científiques espacials, i com la seua tecnologia pot tindre altres usos ací en la Terra. A més, aportarem eines educatives desenvolupades per l'Agència Espacial Europea (ESA) i que poden aplicar-se en el dia a dia dels centres escolars.

Pròximament nova edició

Continuar llegint

Conferències per a escolars: Pregunta-li a un científic

Vols acostar la ciència als teus alumnes? Que puguen conversar amb científics i descobrir per què és tan important la ciència? Apunteu-vos i comproveu-ho.

Continuar llegint

CONCURS ESCOLAR 'REACCIONA!'

Introduix els teus alumnes de segon cicle de la ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de grau mitjà en este concurs, on descobriran l’increïble món de la química i, mitjançant un vídeo explicatiu de cinc minuts, ensenyaran i sorprendran l’audiència amb algun procés químic. Periòde d'inscripció obert. Final i entrega de premis: 21 de maig de 2021.

 

Continuar llegint

CONCURS ESCOLAR 'CRISTAL·LITZACIÓ A L’ESCOLA'

Inscriu els teus alumnes de 3r i 4t de Secundària i Batxillerat en el concurs Cristal·lització a l’escola, on crearan cristalls i exposaran el seu treball de laboratori. Desenes d’equips de tota la Comunitat Valenciana competixen per realitzar els millors cristalls, la millor exposició, el millor pòster científic, etc.

Continuar llegint