Projecció escolar 'Apollo XI. Primers passos'

Event finalitzat


Viu un dels majors èxits de la humanitat: l'arribada a la Lluna mitjançant imatges i vídeos inèdits. Unix-te a Neil Armstrong, Buzz Aldrin i Michael Collins, a l’equip de Control de la Missió i als milions d’espectadors de tot el món i viu eixos dies transcendentals en 1969 quan la humanitat va fer un salt de gegant cap al futur. Recomanat des de tercer cicle de Primària.
Projecció escolar 'Apollo XI. Primers passos'

La projecció combina material molt conegut amb tresors perduts durant molt de temps trobats en un magatzem dels Arxius Nacionals que han sigut digitalitzades per primera vegada. L’única locució de la pel·lícula és la de l’època, els espectadors són guiats per la veu del difunt presentador de la CBS Walter Cronkite i els intercanvis de ràdio entre els astronautes i Houston, que s’han sincronitzat amb les noves imatges. 

Les càmeres ubicades en Cap Canaveral capturen els moments més importants de l’envol de la nau. Junt amb les escenes filmades en l’interior del coet espacial, ambdós perspectives oferixen una visió íntima sobre les sensacions que van experimentar els astronautes durant la seua missió.