PROJECCIONS HEMISFÈRIC | ACTIVITATS HEMISFÈRIC

PROJECCIONS HEMISFÈRIC

En l'Hemisfèric posem a disposició del teu grup la tecnologia més puntera, amb tres sistemes de projecció en una sala: cine en gran format IMAX DOME, cine digital 3D i projeccions digitals. A través d'estes tecnologies, projectem els documentals més impressionants, sempre relacionats amb la ciència, l'espai o temes d'aventura, en general.

A més, a l'Hemisfèric et mostrem la riquesa del firmament amb un planetari en directe que projectem a cúpula completa. Consulta els horaris ací.

Més informació i reserves en el 96 197 46 86 i reservas@cac.es

 

Projecció escolar 'Amazon Adventure'

Descobreix, juntament amb els teus alumnes, el fascinant viatge emprés per Henry Walter Bates en la selva amazònica, de mitjan del segle XIX, on la seua passió per la ciència i la investigació quasi li costen la vida.

Continuar llegint

Projecció escolar 'Secrets of the Universe'

Descobreix els orígens de l'univers en la nova projecció de l'Hemisfèric 'Secrets of the Universe'

Continuar llegint

Projecció escolar 'Apollo XI. Primers passos'

Viu un dels majors èxits de la humanitat: l'arribada a la Lluna mitjançant imatges i vídeos inèdits. Unix-te a Neil Armstrong, Buzz Aldrin i Michael Collins, a l’equip de Control de la Missió i als milions d’espectadors de tot el món i viu eixos dies transcendentals en 1969 quan la humanitat va fer un salt de gegant cap al futur. Recomanat des de tercer cicle de Primària.

Continuar llegint

Projecció escolar 'Volcans'

Esquiva roques a la vora d'un volcà actiu a Indonèsia, descendix a un llac de lava a Vanuatu i visita increïbles estanys àcids, guèisers i camps de depòsits minerals a Etiòpia. Viatja a Pompeia, al fons de l'oceà i observa els devastadors efectes de l'erupció de Kilauea a Hawaii en 2018.

Continuar llegint

Projecció escolar 'Planet Power 3D. L'energia del planeta'

A partir de 3r Cicle de Primària

Descobrix l'increïble viatge tecnològic i geogràfic del projecte Solar Impulse permetent, per primera vegada en la història, donar la volta al món usant només energia solar, en una projecció que rendix homenatge a científics, aventurers i escriptors.

Continuar llegint

PROJECCIÓ ESCOLAR 'VIATGE A l’ESPAI'

Recomanada des de 2n cicle de Primària.

Descobreix les missions més importants de la carrera aeroespacial que permetrà, en un futur, capturar asteroides o aterrar en la superfície de Mart. 

Continuar llegint

EXPOSICIÓ ESCOLAR 'CAMINANT ENTRE DINOSAURES: PLANETA PREHISTÒRIC 3D'

Viatja a l’Alaska del Cretaci i descobreix en 3D, les aventures de dos grans dinosaures Pachyrhinos herbívors des del seu naixement, la seua lluita per sobreviure en una climatologia extrema i els seus desencontres amb depredadors. 

Continuar llegint