PROJECCIONS HEMISFÈRIC | ACTIVITATS HEMISFÈRIC

PROJECCIONS HEMISFÈRIC

En l'Hemisfèric posem a disposició del teu grup la tecnologia més puntera, amb tres sistemes de projecció en una sala: cine en gran format IMAX DOME, cine digital 3D i projeccions digitals. A través d'estes tecnologies, projectem els documentals més impressionants, sempre relacionats amb la ciència, l'espai o temes d'aventura, en general.

A més, a l'Hemisfèric et mostrem la riquesa del firmament amb un planetari en directe que projectem a cúpula completa.

Més informació i reserves en el 96 197 46 86 i reservas@cac.es

 

Projecció escolar 'Jardí Salvatge

Fauna africana? L'amazones? La selva de Borneo?, a la projecció Jardí salvatge descobrireu els teus alumnes i tu que la naturalesa que ens envolta pot ser igual de meravellosa i fascinant. Vine i et sorprendràs.

Continuar llegint

Projecció escolar 'Planet Power 3D. L'energia del planeta'

A partir de 3r Cicle de Primària

Descobrix l'increïble viatge tecnològic i geogràfic del projecte Solar Impulse permetent, per primera vegada en la història, donar la volta al món usant només energia solar, en una projecció que rendix homenatge a científics, aventurers i escriptors.

Continuar llegint

Proyecció escolar ‘Els secrets de la Gravetat

Per què les coses cauen a terra sense necessitat que existisca màgia? Com interactua la matèria-energia amb l'espai-temps? Gràcies a la gravetat, l'univers i nosaltres existim. Descobreix-ho en aquesta nova pel·lícula d'animació digital IMAX DOME, per a totes les edats, en el Hemisfèric.

Continuar llegint

PROJECCIÓ ESCOLAR 'VIATGE A l’ESPAI'

Recomanada des de 2n cicle de Primària.

Descobreix les missions més importants de la carrera aeroespacial que permetrà, en un futur, capturar asteroides o aterrar en la superfície de Mart. 

Continuar llegint

EXPOSICIÓ ESCOLAR 'CAMINANT ENTRE DINOSAURES: PLANETA PREHISTÒRIC 3D'

Viatja a l’Alaska del Cretaci i descobreix en 3D, les aventures de dos grans dinosaures Pachyrhinos herbívors des del seu naixement, la seua lluita per sobreviure en una climatologia extrema i els seus desencontres amb depredadors. 

Continuar llegint