Entrada General | AULES TALLER | RECORREGUTS teMÀRtics

AULES TALLER

Visita amb el teu grup un dels aquaris de l'Oceanogràfic, i realitza una activitat pràctica a l'aula o en un dels nostres laboratoris amb mostres biològiques reals.

Aforament: 15/30 alumnes.

Duració: 1h 15 min, aprox.

DE QUI ÉS AÇÒ?

Inclou la visita a la instal·lació de Temperats.

Com és l’ou d’un tauró? i l’empremta d’un pingüí? Amb l’ajuda d’un llibre de pistes, determinaràs a quins animals pertanyen estes mostres biològiques i les principals característiques dels grups zoològics a què pertanyen.

Descàrrega de material didàctic

EL SECRET DE LA PIRÀMIDE

Inclou la visita a les instal·lacions d’Àrtic i d’Antàrtic, i l’experiència tecnològica interactiva.

Vols veure plàncton amb els teus propis ulls? Què és un ecosistema i quins elements en formen part? Com podem ajudar a conservar els ecosistemes? Disfruta amb el nostre joc interactiu, especialment preparat perquè els teus alumnes restauren l’equilibri a la mar.

Descàrrega de material didàctic

BECS I POTES

Inclou la visita a les instal·lacions d’Aiguamolls i dels pingüins de Humboldt.

Sabies que els dinosaures no s’han extingit i que viuen entre nosaltres? Les aus són els últims dinosaures vius, i en esta aula-taller descobrirem este i altres secrets sobre les aus, utilitzant mostres biològiques. 

Descàrrega de material didàctic

La tortuga Caretta

Arca del Mar

Inclou la visita a la instal·lació de l’ARCA del Mar.

Vols conéixer el món de les tortugues marines? Saps per què són tan especials i per què estan en perill totes les espècies de tortugues marines? En este taller coneixeràs tots els secrets de les tortugues i visitaràs, amb el teu grup, l’ARCA del Mar, una instal·lació on es recuperen algunes tortugues ferides trobades a la mar.

Descàrrega de material didàctic

Més informació i reserves en el 96 197 46 86 i reservas@cac.es