Entrada General | AULES TALLER | RECORREGUTS teMÀRtics

RECORREGUTS teMÀRtics

Els teus alumnes coneixeran, en estos recorreguts, alguns dels animals que habiten l'Oceanogràfic a través de mostres biològiques reals.

Aforament: 15/30 alumnes.

Duració: 1 h 15 min.

TAURONS

Inclou la visita a les instal·lacions dels taurons martell i d’Oceans.

Vols saber que és un tauró i quines són les diferències bàsiques entre peixos teleostis, ralliformes i taurons? Com es cuiden i quins són els principals problemes a què s’enfronten? En este taller utilitzarem mostres biològiques i diversos materials didàctics.

DEscàrrega material didàctic

DOFINS I BELUGUES

Inclou la visita a les instal·lacions de les belugues i del Dofinari.

Coneixes les diferències entre odontocets i misticets? Com s’han adaptat les balenes i els dofins a viure en el medi marí? Quines atencions reben i com podem ajudar a conservar-los?

Descàrrega de material didàctic

AUS MARINES

Pingüino de Humboldt

Inclou la visita a les instal·lacions d’Aiguamolls, dels flamencs i d’Antàrtic.

Els teus alumnes podran comparar aus voladores i no voladores, nadadores i terrestres.  Com són les seues plomes? Quins tipus de plomes tenen i com són els seus nius?  Usarem mostres biològiques i materials educatius adaptats per als teus alumnes.

Descàrrega material didàctic

PINNÍPEDES: FOCA, MORSA I LLEÓ MARÍ

morsa

Inclou la visita a instal·lacions de les foques i del lleó marí californià a Temperats, de les morses a Àrtic i del lleó marí sud-americà a Illes.

En què es diferencien foques, lleons marins i morses? Quines atencions i alimentació necessiten? Són animals intel·ligents? Utilitzarem mostres biològiques i materials educatius adaptats per als teus alumnes.

Descàrrega material didáctic

MEDUSES

Inclou la visita a les instal·lacions de meduses de Tropicals, de Temperats, de Mediterrani i a l’edifici d’accés.

Què és una medusa? Són perilloses? Es poden menjar? Sabies que estan compostes d’aigua en un 90%? Fes un recorregut pels diferents aquaris de l’Oceanogràfic i observa les més de 15 espècies diferents de meduses. A més, podràs conéixer la zona tècnica d’estes peculiars invertebrats.

RÈPTILS: TORTUGUES I COCODRILS

Inclou la visita a les instal·lacions d’Aiguamolls, de les tortugues d’Aldabra, de l’ARCA del mar i del Cocodrilari.

Vols conéixer els rèptils que habiten a l’Oceanogràfic? Acompanya’ns en esta expedició per a conéixer les diferents espècies de tortugues que existeixen i la seua relació amb els cocodrils.

Més informació i reserves en el 96 197 46 86 i reservas@cac.es