Exposicions | Visites Guiades | LA CIÈNCIA A ESCENA | Activitats

LA CIÈNCIA A ESCENA

tallers no inclosos en l’entrada general del Museu

Els tallers científics de La Ciència a Escena són una representació d'experiments amb un fil conductor, amb l’objectiu de difondre la ciència d'una manera divertida, sorprenent a grans i menuts. Realitzats per monitors, amb formació especialitzada, l'objectiu d'estes demostracions científiques és el de divulgar la ciència d'una manera diferent, potenciant els aspectes més lúdics, sense renunciar al rigor científic.

Et sorprendràs amb la ciència i al·lucinaràs amb tot el que pots aprendre!

Més informació i reserves en el 96 197 46 86 i reserves@cac.es

Taller escolar SOS Planeta

Novetat! Descobrix, a través de sorprenents experiments, alguns dels reptes que haurem de superar, en les pròximes dècades, per a evitar l'acidificació dels oceans, la pujada del nivell de la mar o el calfament global.  A partir de 3er cicle de Primària.

Continuar llegint

Pequeastronomia

En Pequastronomia, el teu alumnat d'Infantil i Primària descobrirà els secrets de l'univers d'una manera lúdica i divertida… Les fases de la Lluna, els cossos del sistema solar, les diferències entre asteroides i meteorits, les galàxies o com utilitzar un planisferi deixaran de ser un misteri.

Continuar llegint

Concursos escolars

Consulta tots els nostres concursos escolars

Continuar llegint

TALLER ESCOLAR 'ROBOTETS'

Els robots estan cada dia més presents en les nostres vides, no sols explorant llocs llunyans, demanant dades en condicions adverses per al ser humà sinó, inclús, en les nostres llars! Introduïx als teus alumnes en el món de la programació i la robòtica amb el nostre taller Robotets.

Continuar llegint

TALLER ESCOLAR MICRÀRIUM: MIRANT L’INVISIBLE

Recomanat per a alumnes des de tercer cicle de Primària fins a Baxillerat i Cicles Formatius.

Descobreix les limitacions naturals de l’ull humà i aprén a manejar un microscopi en este fantàstic taller. Observa teixits animals i vegetals, i també paramecis, amebes, etc. Saps que l’ull humà no pot percebre objectes iguals o d’inferior grandària a 0,2 mm?

Continuar llegint

TALLER ESCOLAR 'MÀGIA QUÍMICA'

Recomanat des de tercer cicle de Primària fins a Baxillerat i Cicles Formatius.

Vols posar en marxa un rellotge amb suc de taronja? Saps com reacciona un globus d'hidrogen en acostar-se al foc?

Continuar llegint

TALLER ESCOLAR 'ESTUDI DE TV'

Recomanat des de tercer cicle de Primària fins a Baxillerat i Cicles Formatius.

Vine amb els teus alumnes i descobrix els secrets de la televisió: Com es graven els programes? Què és un croma? Per què una imatge val més que mil paraules? 

Continuar llegint

TALLER ESCOLAR 'HORROR AL BUIT'

Recomanat des de tercer cicle de Primària fins a Baxillerat i Cicles Formatius.

En este taller volem donar sentit al concepte de pressió i, per a això, no només t’hi mostràrem la importància que la força exercix sobre els cossos, sinó també la superfície sobre la qual s’aplica esta força. Pesa l’aire que ens envolta? Què és la pressió? Com funciona? Què és el fregament i com actua? 

Continuar llegint

TALLER ESCOLAR 'FRED, FRED'

Recomanat des de 2n cicle de Primària fins a Baxillerat i Cicles Formatius.

A unes temperatures molt, però que molt baixes, ocorren coses verdaderament sorprenents. Veniu al taller Fred Fred i ho descobrireu.

Continuar llegint

TALLER ESCOLAR 'CIENTÍFIC PER UN DIA'

Tots portem un científic dins, i durant la nostra infància descobrim amb curiositat el que ocorre al nostre voltant. Per això, en este taller, els teus alumnes se submergixen en el paper del científic: experimenten per a aprendre i descobrir, i la sala es convertix en un lloc d'experimentació. Taller recomanat per a alumnes des de 2n d'Infantil fins a 2n de Primària.

Continuar llegint