Exposicions | Visites Guiades | LA CIÈNCIA A ESCENA | Activitats

LA CIÈNCIA A ESCENA

tallers no inclosos en l’entrada general del Museu

Els tallers científics de La Ciència a Escena són una representació d'experiments amb un fil conductor, amb l’objectiu de difondre la ciència d'una manera divertida, sorprenent a grans i xicotets. Realitzats per monitors, amb formació especialitzada, l'objectiu d'estes demostracions científiques és el de divulgar la ciència d'una manera diferent, potenciant els aspectes més lúdics, sense renunciar al rigor científic.

Et sorprendràs amb la ciència i al·lucinaràs amb tot el que pots aprendre!

Més informació i reserves en el 96 197 46 86 i reservas@cac.es

Taller escolar 'Drons'

Descobreix al costat dels teus alumnes com funcionen els drons, i després podreu muntar i fer-los volar. Tot en el nostre nou taller escolar "Drons" per a alumnes de tercer cicle de Primària i primer cicle de l'ESO.

Continuar llegint

TALLER ESCOLAR MICRÀRIUM: MIRANT L’INVISIBLE

Recomanat per a alumnes a partir de tercer cicle de Primària.

Descobreix les limitacions naturals de l’ull humà i aprén a manejar un microscopi en este fantàstic taller. Observa teixits animals i vegetals, i també paramecis, amebes, etc. Saps que l’ull humà no pot percebre objectes iguals o d’inferior grandària a 0,2 mm?

Continuar llegint

TALLER ESCOLAR 'MÀGIA QUÍMICA'

Recomanat des de tercer cicle de Primària.

Les reaccions químiques ocorren contínuament al nostre voltant. En una reacció química es produeix la transformació d’unes substàncies en unes altres i, de vegades, amb uns resultats increïblement cridaners. 

Continuar llegint

TALLER ESCOLAR 'ESTUDI DE TV'

Vine amb els teus alumnes i descobreix els secrets de la televisió: Com es graven els programes? Què és un croma? Per què una imatge val més que mil paraules? 

Continuar llegint

TALLER ESCOLAR 'HORROR AL VUIT'

Recomanat des de 2n cicle de Primària.

En este taller volem donar sentit al concepte de pressió i, per a això, no només t’hi mostràrem la importància que la força exerceix sobre els cossos, sinó també la superfície sobre la qual s’aplica esta força. Pesa l’aire que ens envolta? Què és la pressió? Com funciona? Què és el fregament i com actua? 

Continuar llegint

TALLER ESCOLAR 'FRED, FRED'

Recomanat des de 2n cicle de Primària.

A unes temperatures molt, però que molt baixes, ocorren coses verdaderament sorprenents. 

Continuar llegint

TALLER ESCOLAR 'CIENTÍFIC PER UN DIA'

Tots portem un científic dins, i durant la nostra infància descobrim amb curiositat el que ocorre al nostre voltant. Per això, en este taller, els teus alumnes se submergixen en el paper del científic: experimenten per a aprendre i descobrir, i la sala es convertix en un lloc d'experimentació.

Continuar llegint