Exposició escolar 'Mart. La Conquista d' un somni'

Vine i descobrix els misteris i curiositats que amaga el planeta roig, per què ha sigut i continua sent, objecte d'estudi hui en dia.
Exposició escolar 'Mart. La Conquista d' un somni'

L'estudi de Mart, en especial des del desenvolupament i evolució dels primers telescopis a finals de segle XIX i la càmera fotogràfica, ha posat de manifest tant les diferències com les similituds amb la Terra, potenciant i reforçant les diferents especulacions sobre existència de vida intel·ligent a Mart. Per això, en l'exposició Mart. La conquista d'un somni, es mostra la influència cultural que ha tingut el nostre planeta en el cine, la literatura i la cultura general. Escolta la famosa retransmissió de La guerra dels mons que va realitzar un jove Orson Wells, amb gran repercussió social. 

A més, descobrix amb els teus alumnes tots els avanços i reptes per a fer possible un viatge tripulat a Mart, convertint-te, durant uns minuts, en un habitant marcià. L'exposició inclou ara nous mòduls interactius.

 

 

 

 

Juga i superaràs diferents proves i endevinalles per a salvar a Galileu Galilei de la foguera. (Creada en col·laboració amb el Museu Copernicà i produïda i dissenyada per l'Institut Universitari d'Investigació de Robòtica i Tecnologies de la Informació i la Comunicació de la Universitat de València (IRTIC-UV) i l'empresa RENDERAREA).