Exposicions

Des del Museu de les Ciències volem provocar la curiositat dels teus alumnes i despertar vocacions científiques. Amb els seus més de 26.000 m2 dedicats a exposicions que es renoven periòdicament, cada exhibició, taller o activitat obri una porta al coneixement científic d'una manera actual i divertida.

Més informació i reserves en el 96 197 46 86 i reserves@cac.es

EXPOSICIÓ ESCOLAR 'VIRAL'

Coneix el poder de la ciència en esta mostra que explica què és el contagi, com funciona i el seu impacte en les nostres vides

Continuar llegint

Teatre musical escolar Ramona i Cajal. El secret del Museu

Descobreix l'únic musical científic d'Espanya, en aquesta divertida representació musical, en la qual els alumnes descobriran el divertida que pot ser la ciència. 

Continuar llegint

Exposició escolar 'Memòria'

L’exposició “Memòria” és una mostra interactiva que invita al visitant a conéixer els distints aspectes de la memòria, i la seua importància en la nostra vida, des de diferents punts de vista neurològics, personals, socials..

Continuar llegint

Exposició escolar 'Play. Ciència i música'

La música no sols és art, també és cultura, història i ciència. Els teus alumnes descobriran estes i altres facetes de la música en esta exposició interactiva. Juga, toca i aprén amb nosaltres en l'exposició i la seua zona de tallers.

Continuar llegint

Exposició escolar 'Mart. La Conquista d' un somni'

Vine i descobrix els misteris i curiositats que amaga el planeta roig, per què ha sigut i continua sent, objecte d'estudi hui en dia.

Continuar llegint

EXPOSICIÓ ESCOLAR 'PÈNDOL DE FOUCAULT'

Recomanat a partir de 3r cicle de Primària.

Amb una longitud de 34 metres, és un dels pèndols més llargs del món i, a causa de la latitud de València, té un cicle de gir complet de 34 hores. En realitat, no és el pèndol allò que gira, sinó la Terra, i amb ella tot el Museu es mou al voltant del pèndol. 

Continuar llegint

EXPOSICIÓ ESCOLAR 'GRAVETAT ZERO'

Si tens curiositat per conéixer la investigació de l’Agència Espacial Europea, contemplar peces originals del famós telescopi Hubble o deixar-te dur per espectaculars imatges de l’espai en moviment, no pots perdre’t l’exposició Gravetat zero.

Continuar llegint

EXPOSICIÓ ESCOLAR L'ESPAI DELS XIQUETS

En esta zona, dedicada a alumnes de segon cicle d'Infantil i primer cicle de Primària, els teus alumnes juguen i experimenten sobre els sentits, l'aigua i els animals i, inclús, construïxen una casa inacabada, sempre acompanyats pels nostres educadors en una visita guiada gratuïta. 

 

Continuar llegint

EXPOSICIÓ ESCOLAR 'BOSC DE CROMOSOMES'

Experimenta i aprén sobre el genoma humà en els més de cent mòduls interactius de l’exposició. Descobrix els 23 parells de cromosomes que representen el genoma humà i com les instruccions escrites en l’ADN governen el nostre cos. 

Continuar llegint

TALLER ESCOLAR 'ALT VOLTATGE'

Recomanat per a alumnes des de 3r cicle de Primària. Taller inclòs en l’entrada general del Museu. Noves instal·lacions.

Mitjançant una sèrie de sorprenents experiments, este taller ret homenatge a l’electricitat i a l’electroestàtica.

Continuar llegint