Exposicions

Des del Museu de les Ciències volem provocar la curiositat dels teus alumnes i despertar vocacions científiques. Amb els seus més de 26.000 m2 dedicats a exposicions que es renoven periòdicament, cada exhibició, taller o activitat obri una porta al coneixement científic d'una manera actual i divertida.

Més informació i reserves en el 96 197 46 86 i reservas@cac.es

Exposició escolar 'Érase una vez… La ciència per als amants dels contes'

Series capaç de trobar ciència en el castell embruixat, en el bosc sense fi, dins de la casa de xocolate, en l’espill màgic o en la tija de fesols? 

Continuar llegint

Exposició escolar 'Mart. La Conquesta d' un somni'

Vine i descobrix els misteris i curiositats que amaga el planeta roig, i per què ha sigut, i continua sent, objecte d'estudi hui en dia.

Continuar llegint

EXPOSICIÓ ESCOLAR 'MEDITERRANI'

En esta exposició s'oferix una perspectiva àmplia del Mediterrani, com una àrea biològicament fascinant, encara que, hui en dia, diversos factors amenacen seriosament la sostenibilitat mediambiental.

Continuar llegint

EXPOSICIÓ ESCOLAR 'PÉNDUL DE FOUCAULT'

Recomanat a partir de 3r cicle de Primària.

Amb una longitud de 34 metres, és un dels pèndols més llargs del món i, a causa de la latitud de València, té un cicle de gir complet de 34 hores. En realitat, no és el pèndol allò que gira, sinó la Terra, i amb ella tot el Museu es mou al voltant del pèndol. 

Continuar llegint

EXPOSICIÓ ESCOLAR 'GRAVETAT ZERO'

Si tens curiositat per conéixer la investigació de l’Agència Espacial Europea, contemplar peces originals del famós telescopi Hubble o deixar-te dur per espectaculars imatges de l’espai en moviment, no pots perdre’t l’exposició Gravetat zero.

Continuar llegint

EXPOSICIÓ ESCOLAR L'ESPAI DELS XIQUETS

En esta zona, dedicada a alumnes de segon cicle d'Infantil i primer cicle de Primària, els teus alumnes juguen i experimenten sobre els sentits, l'aigua i els animals i, inclús, construïxen una casa inacabada, sempre acompanyats pels nostres educadors en una visita guiada gratuïta. 

L'experiència els encantarà!

Continuar llegint

EXPOSICIÓ ESCOLAR 'BOSC DE CROMOSOMES'

Experimenta i aprén sobre el genoma humà en els més de cent mòduls interactius de l’exposició, descobreix els 23 parells de cromosomes que representen el genoma humà i com les instruccions escrites en l’ADN governen el nostre cos. 

Continuar llegint

TALLER ESCOLAR 'TEATRE DE L’ELECTRICITAT'

Recomanat per a alumnes des de 3r cicle de Primària. Taller inclòs en l’entrada general del Museu.

Mitjançant una sèrie de sorprenents experiments, este taller ret homenatge a l’electricitat i a l’electroestàtica.

A PARTIR DEL 14 D'OCTUBRE DE 2019, EL TEATRE DE L'ELECTRICITAT ROMANDRÀ TANCAT TEMPORALMENT PER MILLORA EN LES INSTALACIONS

Continuar llegint