Consell de la Infància

Inscriu-te en el Consell de la Infància i els teus alumnes de Primària es convertiran en col·laboradors nostres, podran opinar i aportar idees per a noves exposicions, tallers, activitats, etc. del Museu de les Ciències. Esta iniciativa està oberta a alumnes de 5é i 6é de Primària de centres educatius de la Comunitat Valenciana    
Consell de la Infància

Durant el curs escolar, els membres del Consell es reunixen fins a quatre vegades a fi d’aportar les seues idees i millorar el Museu de les Ciències. Les reunions disposen de l’ordre del dia i de l’acta corresponent.

El Consell de la Infància del Museu treballa en xarxa amb els consells infantils del Parque de las Ciencias de Granada i del Museu Blau de Barcelona.

Els nostres consellers tenen una sèrie d’avantatges com, per exemple, accés gratuït a les instal·lacions del Museu de les Ciències i l’Hemisfèric, invitació a les inauguracions de les exposicions i tallers, o que el seu centre reba alguna targeta del Programa Especial de Centres Escolars (PEC) addicional.

Actualment el Consell de la Infància està integrat per 12 alumnes dels centres següents:

- Nuestra Senyora dels Desamparados de Nazaret

- Col·legi Pío XII

- Centre Educatiu Juan Comenius

- Col·legi Públic Lluís Vives

- Col·legi Santiago Apóstol de València

Més informació