Activitats

CONCURS ESCOLAR "ACCIÓ PEL CLIMA". 25 DE MARÇ DE 2022

La Ciutat de les Arts i les Ciències convoca la segona edició del concurs "Acció pel clima" dirigit a estudiants de Primària, Secundària, Batxillerat o cicles de Formació Professional Bàsica i Grau Mitjà que té com a objectiu fonamental conscienciar a l'alumnat sobre l'impacte que l'ésser humà causa en el medi ambient, amb especial atenció en el canvi climàtic. 

 

Continuar llegint

Consell de la Infància

Inscriu-te en el Consell de la Infància i els teus alumnes de Primària es convertiran en col·laboradors nostres, podran opinar i aportar idees per a noves exposicions, tallers, activitats, etc. del Museu de les Ciències. Esta iniciativa està oberta a alumnes de 5é i 6é de Primària de centres educatius de la Comunitat Valenciana    

Continuar llegint

Concurs de dibuix de Nadal

Us convoquem a tots els estudiants de centres de Primària de la Comunitat Valenciana a una nova edició del nostre "Concurs de dibuix nadalenc".

Una de les postals es convertirà en la nostra felicitació nadalenca oficial Teniu de temps fins al 10 de desembre de 2021 a les 14.00h per a presentar els vostres dibuixos.

Continuar llegint