Projecció escolar 'Planet Power 3D. L'energia del planeta'

A partir de 3r Cicle de Primària Descobrix l'increïble viatge tecnològic i geogràfic del projecte Solar Impulse permetent, per primera vegada en la història, donar la volta al món usant només energia solar, en una projecció que rendix homenatge a científics, aventurers i escriptors.
Projecció escolar 'Planet Power 3D. L'energia del planeta'

Planet Power 3D. L'energia del planeta conta la història de l'electricitat, des de la primera espurna creada per l'home fins a les centrals elèctriques més grans, o inclús el cometa de Benjamin Franklin o el Solar Impulse, el primer avió propulsat per energia solar capaç de realitzar un vol perpetu. Però també és una història de pioners, científics i inventors, una aventura que va començar fa 200 anys impulsada per la innovació.

Hui l'electricitat és indispensable per a la humanitat, l'energia triada per a la innovació i el desenvolupament, però sempre que es produïsca d'una manera neta i sostenible. Al combinar l'animació tradicional i el CGI amb espectaculars preses aèries, Planet Power 3D mostra com les energies renovables poden ajudar-nos a combatre el canvi climàtic, al mateix temps que milloren la nostra qualitat de vida.

Ara, gràcies a les tecnologies netes, les majors forces de la naturalesa poden ajudar-nos a combatre el canvi climàtic, i contribuir que el nostre futur siga millor.

Descàrrega de material didàctic ací.