Projecció escolar 'Volcans'

Esquiva roques a la vora d'un volcà actiu a Indonèsia, descendix a un llac de lava a Vanuatu i visita increïbles estanys àcids, guèisers i camps de depòsits minerals a Etiòpia. Viatja a Pompeia, al fons de l'oceà i observa els devastadors efectes de l'erupció de Kilauea a Hawaii en 2018.
Projecció escolar 'Volcans'

Fa 4.500 milions d'anys van apareixer els primers volcans en la Terra. Les erupcions volcàniques massives van donar lloc a les primeres illes i continents durant esta fase intensa, i la vida va començar a afermar-se i a prosperar dins d'estos paisatges volcànics, creant els primers ecosistemes. La pel·lícula IMAX "Volcans" explora la contribució dels volcans més espectaculars del món en la formació dels hàbitats terrestres  i explica com continuen influint en l'actualitat.

Amb més de 500 volcans actius, la Terra esclata en les costures amb estes forces de "construcció massiva". Coneix els efectes que tenen sobre les poblacions, passades i presents, i gaudix d'un dels espectacles més impressionants de la naturalesa al costat del fotògraf de National Geographic, Carsten Peter. 

 

 

Descarrega material didàctic.