Projecció escolar 'Amazon Adventure'

Descobrix, juntament amb els teus alumnes, el fascinant viatge emprés per Henry Walter Bates en la selva amazònica, a mitjan del segle XIX, on la seua passió per la ciència i la investigació quasi li costen la vida.
Projecció escolar 'Amazon Adventure'

Este científic aventurer va recórrer l'Amazones descobrint i recol·lectant exemplars de més de 8.000 espècies noves per a la ciència. A més, va observar com alguns animals utilitzen la imitació per a sobreviure, aportant proves i donant suport a la teoria de la selecció natural de Charles Darwin, sobrevivint en un dels entorns més hostils per a l'ésser humà.

La projecció amb imatges espectaculars i basada en fets reals, mostra el treball d'un dels naturalistes més importants de mitjan segle XIX, donant a conéixer la importància dels seus descobriments, a més del repte de treballar durant 11 anys en la selva amazònica, envoltat de naturalesa hostil per a l'home.

Submergix-te en un món salvatge d'una bellesa impressionant i descobrix una de les històries més fascinants del segle XIX.

Descarrega material didàctic en els següents enllaços 1 2 3 4 5 6