PROJECCIONS HEMISFÈRIC | ACTIVITATS HEMISFÈRIC

PROJECCIONS HEMISFÈRIC

En l'Hemisfèric posem a disposició del teu grup la tecnologia més puntera, amb tres sistemes de projecció en una sala: cine en gran format IMAX DOME, cine digital 3D i projeccions digitals. A través d'estes tecnologies, projectem els documentals més impressionants, sempre relacionats amb la ciència, l'espai o temes d'aventura, en general.

A més, a l'Hemisfèric et mostrem la riquesa del firmament amb un planetari en directe que projectem a cúpula completa. Consulta els horaris ací.

 

Més informació i reserves en el 96 197 46 86 i reserves@cac.es

 

Proyecció escolar 'L'Escull encantat: Kaluoka'hina'

La immensitat dels oceans del nostre planeta amaga secrets inimaginables. Disfruteu d'esta projecció que ens mostra la importància de preservar el medi ambient, a través d'una excitant història plena de màgia.

Continuar llegint

Projecció escolar 'Viatjant amb la llum'

Coneix com la llum ens envolta i ens permet, a través dels sentits, conéixer el món tal com és. A partir de 2n cicle de Primària.

Continuar llegint

Projecció escolar 'Amazon Adventure'

Descobrix, juntament amb els teus alumnes, el fascinant viatge emprés per Henry Walter Bates en la selva amazònica, a mitjan del segle XIX, on la seua passió per la ciència i la investigació quasi li costen la vida.

Continuar llegint

Projecció escolar 'Planet Power 3D. L'energia del planeta'

A partir de 3r Cicle de Primària

Descobrix l'increïble viatge tecnològic i geogràfic del projecte Solar Impulse permetent, per primera vegada en la història, donar la volta al món usant només energia solar, en una projecció que rendix homenatge a científics, aventurers i escriptors.

Continuar llegint

PROJECCIÓ ESCOLAR 'VIATGE A l’ESPAI'

Recomanada des de 2n cicle de Primària.

Descobrix les missions més importants de la carrera aeroespacial que permetrà, en un futur, capturar asteroides o aterrar en la superfície de Mart. 

Continuar llegint

PROJECCIÓ ESCOLAR 'CAMINANT ENTRE DINOSAURES: PLANETA PREHISTÒRIC 3D'

Viatja a l’Alaska del Cretaci i descobrix en 3D, les aventures de dos grans dinosaures Pachyrhinos herbívors des del seu naixement, la seua lluita per sobreviure en una climatologia extrema i els seus desencontres amb depredadors. 

Continuar llegint