Entrada General | Aules-taller | RECORREGUTS teMÀRtics | ALTRES EXPERIÈNCIES

RECORREGUTS teMÀRtics

Els teus alumnes coneixeran, en estos recorreguts, alguns dels animals que habiten l'Oceanogràfic a través de mostres biològiques reals. Aforament: 15/30 alumnes. Duració: 1 h 15 min.

TAURONS

Inclou la visita a Oceans i tanc de taurons Martell.

Com són? En què s'assemblen i diferencien de la resta de peixos? Són perillosos ells, o els perillosos som nosaltres? Descobrix tot açò en la nostra visita guiada sobre taurons on experimentarem amb mostres biològiques i altres materials didàctics adaptats al nivell educatiu del teu grup.

Descàrrega material didàctic

DOFINS I FAMÍLIA

Inclou la visita al Delfinari i Àrtic.

Els dofins són peixos? En què es diferencia una balena d'un dofí? Com s'han adaptat per a viure en el mar? Descobrix tot açò en la nostra visita guiada sobre la família dels cetacis, on experimentarem amb mostres biològiques i altres materials didàctics adaptats al nivell educatiu del teu grup.

Descàrrega material didàctic

PINGÜINS

Inclou la visita a Antàrtic i Pingüins de Humboldt.

Has vist alguna vegada un pingüí? Sabies que no tots els pingüins viuen en el pol Sud? Per què són tan especials? Descobrix tot açò en la nostra visita guiada sobre diferents espècies de pingüí, on experimentarem amb mostres biològiques i altres materials didàctics adaptats al nivell educatiu del teu grup.

Descàrrega material diàctic

MEDUSES

Inclou la visita a les instal·lacions de meduses de Tropicals, Temperats, Mediterrani i edifici d'Accés.

Què és una medusa? Són perilloses? Es poden menjar? Sabies que estan compostes d'aigua en un 90%? Realitza un recorregut pels diferents aquaris de l'Oceanogràfic i observa les més de 15 espècies diferents de meduses. A més, podràs conéixer la zona tècnica d'estos peculiars invertebrats.

Més informació i reserves en el 96 197 46 86 i reservas@cac.es