Exposicions | LA CIÈNCIA A ESCENA | Visites Guiades

Visites Guiades

Més informació i reserves  96 197 46 86 i reservas@cac.es 

Visita guiada infantil

RECORREGUT PEL MUSEU DE LES CIÈNCIES. DURACIÓ: 1 HORA I 30 MINUTS

Benvinguts a la vida!

La visita comença presenciant l'inici d'una nova vida. Els més xicotets, observaran com naix un pollet i aprendran sobre l'esdeveniment del naixement.

A través del joc, superaran proves en les quals seran reptats i descobriran, de manera interactiva, com som en el Bosc de Cromosomes. Viuran una aventura sobre la vida i el genoma, per a després explorar l'univers, conéixer la investigació espacial i aprendre sobre astronomia. Experimentaran la sensació d'immensitat de l'espai amb el sorprenent "cub", cobert d'espills en el seu interior, on es projecten imatges reals del cosmos i de la Terra vista des de l'espai en l'exposició Gravetat Zero, on també tindran l'oportunitat de fer una passejada fins a l'Estació Espacial Internacional seguint les indicacions de l'astronauta Pedro Duque. Al·lucinaran! 

A més, també es podrà incloure després de la visita el taller de Bestioles, amb una duració de 30 minuts on coneixeran l'animal amb el cervell més gran en relació a la seua grandària, capaç d'alçar 50 vegades el seu propi pes, la formiga en El Formiguer, i aprendran a reconéixer altres bichitos. Us animeu?