Exposicions | LA CIÈNCIA A ESCENA | Visites Guiades

LA CIÈNCIA A ESCENA

tallers no inclosos en l’entrada general del Museu

Els tallers científics de La Ciència a Escena són una representació d'experiments amb un fil conductor, amb l’objectiu de difondre la ciència d'una manera divertida, sorprenent a grans i menuts. Realitzats per monitors, amb formació especialitzada, l'objectiu d'estes demostracions científiques és el de divulgar la ciència d'una manera diferent, potenciant els aspectes més lúdics, sense renunciar al rigor científic.

Et sorprendràs amb la ciència i al·lucinaràs amb tot el que pots aprendre!

Més informació i reserves en el 96 197 46 86 i reservas@cac.es

Pequeastronomia

En Pequastronomia, el teu alumnat d'Infantil i Primària descobrirà els secrets de l'univers d'una manera lúdica i divertida… Les fases de la Lluna, els cossos del sistema solar, les diferències entre asteroides i meteorits, les galàxies o com utilitzar un planisferi deixaran de ser un misteri.

Continuar llegint

TALLER ESCOLAR 'ROBOTETS'

Els robots estan cada dia més presents en les nostres vides, no sols explorant llocs llunyans, demanant dades en condicions adverses per al ser humà sinó, inclús, en les nostres llars! Introduïx als teus alumnes en el món de la programació i la robòtica amb el nostre taller Robotets.

Continuar llegint

TALLER ESCOLAR 'CIENTÍFIC PER UN DIA'

Tots portem un científic dins, i durant la nostra infància descobrim amb curiositat el que ocorre al nostre voltant. Per això, en este taller, els teus alumnes se submergixen en el paper del científic: experimenten per a aprendre i descobrir, i la sala es convertix en un lloc d'experimentació. Taller recomanat per a alumnes des de 2n d'Infantil fins a 2n de Primària.

Continuar llegint