EXPOSICIÓ ESCOLAR L'ESPAI DELS XIQUETS

En esta zona, dedicada a alumnes de segon cicle d'Infantil i primer cicle de Primària, els teus alumnes juguen i experimenten sobre els sentits, l'aigua i els animals i, inclús, construïxen una casa inacabada, sempre acompanyats pels nostres educadors en una visita guiada gratuïta.   
EXPOSICIÓ ESCOLAR L'ESPAI DELS XIQUETS

Dins de L’Espai dels Xiquets destaquen tres àrees on aprendran divertint-se:

Els sentits: els xiquets i xiquetes experimenten amb els espills deformants, observen com es veuen des de distints angles, reconeixen objectes a través del tacte i juguen amb les olors.

El bosc: experimenten amb l'aigua, sense por de mullar-se, i coneixen, gràcies als animals que habiten en la zona del bosc, les diferències i similituds entre peixos, mamífers, rèptils, amfibis o aus; la seua alimentació, el seu hàbitat o el seu sistema de reproducció.

Zona de cooperació: este àrea és un espai molt especial, on els xiquets construïxen una casa inacabada, fent-los comprendre el valor del treball en equip: construint una casa amb rajoles, utilitzant grues, carretons, elevadores, etc.

A més, en l'exterior del L’Espai dels Xiquets es troba la zona dels artròpodes, on observen diferents tipus d'invertebrats (insectes, aràcnids, etc.); la naixedora de pollets, on presencien un dels espectacles més meravellosos de la vida: el naixement de pollets.

L'experiència els encantarà!

Aforament màxim: 35 persones. 

Descarrega el material didàctic d'infantil i primària