ITINERARIS PROPOSATS | Serveis

Serveis

La Ciutat de les Arts i les Ciències posa a disposició dels centres escolars totes les facilitats per a fer de la vostra visita una experiència única, divertida i didàctica.

 

CANTINA DELS XIQUETS

La Cantina dels Xiquets és un espai ubicat en l'Umbracle, destinat a grups escolars amb una capacitat per a 68 alumnes. Disposa de mobiliari: taules, cadires, microones, màquines de vending i banys.

Per a reservar la Cantina és necessari telefonar al nostre Departament de Reserves al 96 197 46 86, o enviar un correu electrònic a reserves@cac.es. Este servei es pot reservar, gratuïtament, per períodes de 45 minuts, a partir de cada hora en punt, durant tot el dia. Els caps de setmana i festius roman tancada.

PÀRQUING D'AUTOBUSOS

Els autobusos escolars poden baixar als alumnes dins de la mateixa Ciutat de les Arts i les Ciències, de manera gratuïta, durant 15 minuts.

Disposem de places d'aparcament per a autobusos escolars. Preu: 2,30 €/hora.  

  

GUARDA MOTXILLES

En el punt de trobada per a escolars, dins del Museu de les Ciències, disposem d'un servei gratuït de guarda motxilles, perquè realitzeu més còmodament la vostra visita.

SERVEI MÈDIC

En el Museu de les Ciències disposem d'una farmaciola per a atendre urgències, que realitza un servei ininterromput durant l'horari d'obertura i tancament del Museu de les Ciències. A més, comptem amb el servei gratuït de préstec de cadira de rodes, deixant en depòsit 20 € reembossables.

MOLT IMPORTANT: per a rebre més informació, o gestionar una reserva per al teu grup, és imprescindible contactar amb el nostre Departament de Reserves: 96 197 46 86 reserves@cac.es