PASSE DOCENTS

Inscriu-te en el Programa Especial per a Docents seleccionant el següent botó

QUÈ ÉS EL PASSE PER A DOCENTS?

El Passe per a Docents té com a objectiu oferir l’oferta educativa del Museu de les Ciències i de l’Hemisfèric com un complement a les necessitats del professorat i dels seus alumnes.

El programa és vàlid per a tots els docents que treballen als centres educatius reglats de​ 2n cicle d'Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat, Cicles Formatius i Universitaris.

Perquè vull tindre el passe?

CENTRES ESCOLARS que s’inscriguen disposaran d’un  número il·limitat de docents que tindran els següents avantatges:

  • Gratuïtats il·limitades al Museu per a valorar què continguts poden complementar de manera pràctica les teues classes.
  • Gratuïtats il·limitades a l’Hemisfèric per a valorar què continguts poden complementar de manera pràctica les teues classes.
  • Gratuïtats il·limitades als tallers de La Ciència a Escena per a valorar què continguts poden complementar de manera pràctica les teues classes.
  • Una única entrada gratuïta del Museu per a un acompanyant (fins al 31 de desembre de 2022).
  • Descompte del 25% sobre la tarifa general i reduïda de Museu, Hemisfèric i tallers de Ciència a Escena per a un màxim de 3 acompanyants (excepte del 1 al 31 d'Agost i Setmana Santa).
  • Accés a la zona de material educatiu amb centenars de documents descarregables per a infantil, primària i secundària/batxillerat. (cicle de l’aigua, sistema solar, guies didàctiques d’exposicions i projeccions....)
  • Recepció de novetats educatives com noves exposicions, projeccions, etc... a través del butlletí Educ@.
  • Assessorament en continguts específics per al perfil dels teus alumnes així com de pressupostos i visites.
  • i moltes altres coses que estem planificant per a vosaltres.

 

Com accedir a les instal·lacions quan tinga el Passe per a Docents?

Quan estiga aprovada la teua sol·licitud, podràs vindre a visitar el Museu de les Ciències, l'Hemisfèric i els tallers de la Ciència a Escena, per a això hauràs de sol·licitar la teua entrada en les taquilles del Museu, mostrant el teu DNI, el dia de la teua visita. L'entrada gratuïta de l'acompanyant al Museu, vàlida fins al 31/12/22, també se sol·licitarà de la mateixa manera. Per a assegurar-te disponibilitat, les entrades de l'Hemisfèric les pots reservar (excepte en Setmana Santa, juliol, agost i ponts) a través del 96 197 46 86 o reservas@.cac.es.

COM FORMAR PART

Per a formar part del programa de fidelització i accedir a tots els avantatges has de seguir els següents punts:

    

1 - Entra en:  https://areaprivada.cac.es/

2 - Punxa en registra usuari.

3 - Ompli les dades obligatòries i en la secció PERFIL selecciona PROFESSIONAL DOCENT.

4 - Una vegada has entrat pots associar-te a un centre punxant en "registre en col·legi"

5 - Deus de buscar el teu centre escolar per mitjà del buscador superior posant el nom del teu centre on posa NOM.

6 - Si el col·legi apareix després de la busca punxa a la dreta en el botó de "SELECCIONAR", si no apareix pots donar-ho d’alta en la zona groga superior on posa "punxa ací".

7 - Abans d’associar-te al centre, el programa et demanarà que adjuntes la capçalera de la nòmina o algun justificant de la teua pertinença al centre (en format .pdf o .jpg).

8 - Punxa "ASSOCIAR-ME A ESTE CENTRE" i només hauràs d’esperar el vistiplau del responsable de centres escolars.