PASSE DOCENTS

Inscriu-te en el Programa Especial per a Docents seleccionant el següent botó

QUÈ ÉS EL PASSE PER A DOCENTS?

El Passe per a Docents té com a objectiu oferir l’oferta educativa del Museu de les Ciències i de l’Hemisfèric com un complement a les necessitats del professorat i dels seus alumnes.

El programa és vàlid per a tots els docents que treballen als centres educatius reglats de​ 2n cicle d'Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat, Cicles Formatius i Universitaris.

Perquè vull tindre el passe?

CENTRES ESCOLARS que s’inscriguen disposaran d’un  número il·limitat de docents que tindran els següents avantatges:

  • Gratuïtats il·limitades al Museu per a valorar què continguts poden complementar de manera pràctica les teues classes.
  • Gratuïtats il·limitades a l’Hemisfèric per a valorar què continguts poden complementar de manera pràctica les teues classes.
  • Gratuïtats il·limitades als tallers de La Ciència a Escena per a valorar què continguts poden complementar de manera pràctica les teues classes.
  • Descompte del 25% sobre la tarifa general i reduïda de Museu, Hemisfèric i tallers de Ciència a Escena per a un màxim de 3 acompanyants (excepte de l'1 al 17 d'abril i agost de 2023).
  • Accés a la zona de material educatiu amb centenars de documents descarregables per a infantil, primària i secundària/batxillerat. (cicle de l’aigua, sistema solar, guies didàctiques d’exposicions i projeccions....)
  • Recepció de novetats educatives com noves exposicions, projeccions, etc... a través del butlletí Educ@.
  • Assessorament en continguts específics per al perfil dels teus alumnes així com de pressupostos i visites.

Com accedir a les instal·lacions quan tinga el Passe per a Docents?

Quan estiga aprovada la teua sol·licitud, podràs vindre a visitar el Museu de les Ciències, l'Hemisfèric i els tallers de la Ciència a Escena, per a això hauràs de sol·licitar la teua entrada en les taquilles de reserves del Museu, mostrant el teu DNI, el dia de la teua visita. Per a assegurar-te disponibilitat, les entrades de l'Hemisfèric les pots reservar (excepte en Setmana Santa, juliol, agost i ponts) a través del 96 197 46 86 o reservas@.cac.es.

COM FORMAR PART

Per a formar part del programa de fidelització i accedir a tots els avantatges has de seguir els següents punts:

    

1 - Entra en:  https://areaprivada.cac.es/

2 - Punxa en registra usuari.

3 - Ompli les dades obligatòries i en la secció PERFIL selecciona PROFESSIONAL DOCENT.

4 - Una vegada has entrat has d'associar-te a un centre punxant en "registre en col·legi"

5 - Deus de localitzar el teu centre escolar per mitjà del buscador superior posant el nom del teu centre on posa NOM.

6 - Si el col·legi apareix després de la busca punxa a la dreta en el botó de "SELECCIONAR", si no apareix pots donar-ho d’alta en la zona groga superior on posa "punxa ací".

7 - Abans d’associar-te al centre, el programa et demanarà que adjuntes la capçalera de la nòmina o algun justificant de la teua pertinença al centre (en format .pdf o .jpg).

8 - Punxa "ASSOCIAR-ME A ESTE CENTRE" i només hauràs d’esperar el vistiplau del responsable de centres escolars.