PROGRAMA ESPECIAL D’EDUCACIÓ I CIÈNCIA

Què és CIENCIAPEC?

El Programa Especial d'Educació i Ciència té com a objectiu oferir l'oferta educativa del Museu de les Ciències i de l'Hemisfèric com un complement a les necessitats del professorat i dels seus alumnes.

Els centres escolars que s'inscriguen en el programa CIENCIAPEC disposaran de cinc accessos nominatius per a assignar-los entre els seus professors. Els accessos poden sol·licitar-se en qualsevol moment i caducaran el 31 d'agost de 2022.

L'accés CIENCIAPEC permet l'entrada a l'Hemisfèric i al Museu de les Ciències de manera gratuïta, inclosos els tallers de La Ciència a Escena, per a preparar futures visites amb els teus alumnes o per a gaudi personal. A més, rebreu informació mensual rellevant sobre la nostra oferta educativa escolar.

Pots veure tota la informació del programa en PDF punxant ací (PDF de 250 KB)

Si mai has estat inscrit en el Programa Especial, punxa en l'enllaç d'Inscripció, escriu en la pàgina de destí el codi postal del teu col·legi, selecciona-ho de la llista (si no estiguera el teu col·legi donat d'alta, fes-nos-ho saber en centresescolars@cac.es) , i escriu les teues dades personals per a estar relacionat amb eixe col·legi.

Si eres l'administrador del Programa Especial en el teu centre educatiu, escriu el teu usuari i contrasenya en l'àrea privada i gestiona la renovació de les targetes.