PROGRAMA ESPECIAL D’EDUCACIÓ I CIÈNCIA

A causa d'un canvi en la tecnologia en els nostres servidors comencem a treballar amb un nou sistema que requerix d'una nova alta per la seua part en la intranet de docents.

QUÈ ÉS CIENCIAPEC?

El Programa Especial d’Educació i Ciència (CIENCIAPEC) té com a objectiu oferir l’oferta educativa del Museu de les Ciències i de l’Hemisfèric com un complement a les necessitats del professorat i dels seus alumnes.

Perquè vull pertànyer a CIENCIAPEC?

  • CENTRES ESCOLARS que s’inscriguen en el programa CIENCIAPEC disposaran d’un  número il·limitat de docents que tindran els següents avantatges
  • Gratuïtats il·limitades al Museu per a valorar què continguts poden complementar de manera pràctica les teues classes.
  • Gratuïtats il·limitades a l’Hemisfèric per a valorar què continguts poden complementar de manera pràctica les teues classes.
  • Gratuïtats il·limitades als tallers de La Ciència a Escena per a valorar què continguts poden complementar de manera pràctica les teues classes.
  • Una única entrada gratuïta del Museu per a un acompanyant (fins al 31 de desembre de 2021).
  • Descompte del 25% sobre la tarifa general i reduïda fins a un màxim de 3 acompanyants (excepte del 1 al 31 d'Agost i Setmana Santa).
  • Accés a la zona de material educatiu amb centenars de documents descarregables per a infantil, primària i secundària/batxillerat. (cicle de l’aigua, sistema solar, guies didàctiques d’exposicions i projeccions....)
  • Recepció de novetats educatives com noves exposicions, projeccions, etc... a través del butlletí Educ@.
  • Assessorament en continguts específics per al perfil dels teus alumnes així com de pressupostos i visites.
  • i moltes altres coses que estem planificant per a vosaltres.

 

Com accedir a les instal·lacions quan siga CIENCIAPEC?

Quan estiga aprovada la teua sol·licitud CIENCIAPEC, podràs vindre a visitar el Museu de les Ciències, l'Hemisfèric i els tallers de la Ciència a Escena, per a això hauràs de sol·licitar la teua entrada en les taquilles del Museu o de l'Hemisfèric el dia de la teua visita o també podràs telefonar al 96 197 46 86 per a fer la reserva. L'entrada gratuïta de l'acompanyant al Museu, vàlida fins al 31/12/21, també se sol·licitarà de la mateixa manera.

FORMAR PART DE CIENCIAPEC

COM FORMAR PART DEL PROGRAMA ESPECIAL D’EDUCACIÓ I CIÈNCIA

Para formar parte del programa de fidelización y acceder a todas las ventajas tienes que seguir los siguientes puntos:

1 - Entra en:  https://areaprivada.cac.es/

2 - Punxa en registra usuari

3- Ompli les dades obligatòries i en la secció PERFIL selecciona PROFESSIONAL DOCENT

4 - Després d’acceptar hauràs d’entrar amb el teu correu electrònic i nova contrasenya per a associar-te a un Centre Escolar.

5- Una vegada has entrat en el teu perfil amb el correu electrònic i la teua contrasenya pots associar-te a un centre punxant en "registre en col·legi"

6- Deus de buscar el teu centre escolar per mitjà del buscador superior posant el nom del teu centre on posa NOM

7- Si el col·legi apareix després de la busca punxa a la dreta en el botó de "SELECCIONAR", si no apareix pots donar-ho d’alta en la zona groga superior on posa "punxa ací"

8- Abans d’associar-te al centre, el programa et demanarà que adjuntes la capçalera de la nòmina o algun justificant de la teua pertinença al centre.

9- Punxa "ASSOCIAR-ME A ESTE CENTRE" i només hauràs d’esperar el vistiplau del responsable de centres escolars.

Si desitges accedir al programa CienciaPEC per a inscriure't, comprovar les gratuïtats, o modificar les teues dades personals, selecciona el botó.

 

Contacte: centresescolars@cac.es