EXPOSICIÓ ROBOTS D'AFICIONATS

Com participar

T'agraden els robots, la ciència-ficció o l'animació? Passes temps lliure a casa construint els teus propis robots? Si eres fan de Star Wars, Terminator, Mazinguer Z, Wall-E o els Transformers, esta és la teua gran oportunitat.

Activitat dirigida a tots els aficionats a la robòtica, inclosos els centres escolars que hagen construït el seu propi robot. Formaràs part d'una fira-exhibició molt especial, on es donaran cita les criatures robòtiques i androides més al·lucinants.

Requisits

  • Per a participar, és necessari omplir la inscripció i enviar una xicoteta descripció del robot (característiques, dimensions, requisits tècnics, etc.), i una foto a divulgacion@cac.es. A partir el 31 de gener de 2018, t'indicarem si el teu robot ha sigut finalment triat.
  • El robot ha d'estar construït pels participants amb qualsevol tipus de material. No es permet la presentació de robots comercials.
  • El trasllat, muntatge i desmuntatge serà responsabilitat de l'aficionat, qui s'encarregarà d'exhibir-ho durant 'Repte Robot'. El guanyador d'esta categoria serà triat pel vot del públic, a través de Facebook.