CATEGORIES I COMPETICIONS

LEGO

Els equips que es presenten a esta categoria hauran d'utilitzar, únicament, peces LEGO per a la construcció del seu robot. Dins d'esta categoria s'establixen dos competicions independents: SUMO i MISSIÓ MART.

Els equips poden competir en les dos proves o, únicament, en una d'elles.

Descàrrega de documentació:

LLIURE

En esta categoria participen robots que, durant la seua construcció, s'haja utilitzat qualsevol tipus de material a excepció de peces LEGO. No podrà participar cap equip que presente un robot ja construït dels comercialitzats en el mercat, com 3PI, Moway, Pololu i semblants. En este grup no s'inclouen els robots que usen electrònica comercial de propòsit general, com Arduino, Pingüino, Chipkit o semblants.

Dins d'esta categoria s'establixen dos competicions independents: SUMO i MISSIÓ MART. Els equips poden competir en les dos proves o únicament en una d'elles.

Descàrrega de documentació:

ESPECIAL

Els equips guanyadors seran aquells que s'ajusten millor al ritme de la música i realitzen la coreografia més completa i original.

Esta categoria té una única prova denominada Ball.

Descàrrega de documentació:

EFECTE PAPALLONA. REACCIÓ EN CADENA

La prova consistix a dissenyar un mecanisme que siga capaç d'encistellar una pilota per mitjà d'una sèrie d'efectes concatenats diferents, de tal forma que l'efecte del primer siga el mecanisme que accione el segon, i així successivament fins a aconseguir l'objectiu.

Hi ha dos competicions d'esta categoria, depenent del curs que estiguen realitzant en 2017-2018:

  • Alumnes de 2n Cicle de Primària
  • Alumnes de 3r Cicle de Primària

Descàrrega de documentació: