XII EDICIÓ DESAFÍO ROBOT

La Ciutat de les Arts i les Ciències és un espai cultural en el qual es promou, de moltes formes, la curiositat per la ciència i la tecnologia, especialment, entre els més joves. Els robots són una fantàstica oportunitat per a aconseguir-ho.

Desafío Robot és un esdeveniment educatiu de referència, sobre robòtica, en el qual es reuneixen durant un dia, aficionats a la robòtica, estudiants i professors de centres escolars de Primària, Secundària, Batxillerat i cicles formatius de Formació Professional, al Museu de les Ciències.

Aquesta competició consta de diferents proves en què els participants, treballant en equip i assessorat pel seu professor, si és el cas, competiran amb un robot construït, dissenyat i programat per ells, o amb un projecte que desenvoluparan al llarg de tot el curs.

A més de la fase de competició, Desafío Robot conté zones d’exhibició on empreses, institucions i entitats de referència del món de la robòtica mostren al públic del museu, els seus projectes de recerca, iniciatives i últims productes, i organitza diferents activitats complementàries i exhibicions.

 

INFORMACIÓ GENERAL

Tot el que necessites saber per a presentar-te a la competició 'Desafío Robot'

CATEGORIES I COMPETICIONS

Coneix les quatre categories de 'Desafío Robot'

COL·LABORADORS

Descobrix totes les empreses que fan possible Desafío Robot

INSCRIPCIÓ

Ompli el formulari segons la competició que tries

GUANYADORS 2019

Coneix als guanyadors de l'edició de Desafío Robot 2019

ZONA DE DESCÀRREGUES

Accedix a la informació general, bases de participació de les diferents categories, característiques tècniques dels robots, incumplimientos...