Visita lliure pel Museu | Visita a L'Espai dels Xiquets | Taller de la Ciència a Escena | TEATRE DE LA CIÈNCIA

Taller de la Ciència a Escena

Amb els tallers de la Ciència a Escena, els xiquets disfrutaran de la ciència en viu amb el personal d’animació científica.

Podràs triar entre els nostres al·lucinants tallers:

 

Científic per un dia: recomenat de 4 a 8 anys

Substàncies apegaloses, colors que viatgen pel paper, farines movedisses... descobrix al científic que portes dins! El taller comença amb diverses experiències que realitzen els divulgadors científics i es plantegen diverses hipòtesis: els participants podran experimentar amb la matèria i les seues diferents propietats per a extraure les seues pròpies conclusions. És a dir, es convertiran en científics per un dia. Este taller es realitza en una sala ambientada com un laboratori

Química en acció: recomanat de 8 a 12 anys

Les reaccions químiques transformen unes substàncies en altres. Unes substàncies desapareixen i en el seu lloc apareixen altres. Pot paréixer màgia, però és ciència… i és igualment apassionant i divertida. Per mitjà d’esta demostració es descobrix tot tipus de sorprenents reaccions químiques: increïbles combustions, ensordidores explosions, inesperats canvis de color… Els animadors científics de la ciència a escena guiaran els participants en un viatge a través de la química, en el que la química i els teus amics sereu els protagonistes.

 

La ciència invisible: a partir de 10 anys

A una temperatura de 0 ºC ja comencem a sentir fred. En esta sessió es treballa amb dos substàncies a temperatura molt per davall d’estos freds 0 ºC: el diòxid de carboni, sòlid a -78 ºC, i el nitrogen líquid a… ¡- 196 ºC! Una sessió plena de sorprenents canvis d’estat i de reaccions molt fresquetes. Una pilota de goma es fa miquetes al rebotar contra el sòl, un globus ple d’aire es fa cada vegada més i més xicotet, podem preparar-se gelats en uns pocs minuts, i fins fregir un ou sense necessitat d’usar oli!

 

Veure tots els tallers (activitat subjecta a disponibilitat)

 

Condicions Generals:

Opció 1:

Preu: 20,20 € públic general.
El preu inclou un taller de la Ciència a Escena i esmorzar o berenar.
El berenar es podrà realitzar en la cafeteria del Museu o de l'Hemisfèric tenint en compte la disponibilitat i els horaris.
Mínim 10 invitats (entre adults i xiquets)
Es requerix màxima puntualitat.
Confirmar abonant la reserva 2 dies abans de la celebració de l’aniversari.
Recomanat per a xiquets fins a 12 anys.

Opció 2:

Preu: tarifa taller de la Ciència a Escena + 80€* (Pel lloguer de Cantina l’Umbracle durant 3 hores i mitja, per a esmorzar o berenar) aforament màxim 68 persones.
Es requerix màxima puntualitat.
Confirmar abonant la reserva 2 dies abans de la celebració de l’aniversari.
Pots portar el teu berenar i decorar l’espai de la celebració al teu gust en un lloc genial de València.
Recomanat per a xiquets fins a 12 anys.

*Subjecte a disponibilitat i aforament