PRESENTACIÓ

Quan pensem en la cristal·lografia ens ve a la ment el món dels minerals, les gemmes... No obstant això, els cristalls estan per totes les bandes: en els ossos i en les dents del teu cos, en la sal comuna de les nostres cuines, els trobem en els flocs de neu, en els cosmètics. Són fonamentals en l'estudi de macromolècules com l'ADN o les proteïnes, en el disseny de nous fàrmacs o de nous materials amb propietats completament sorprenents.

Vols que els teus alumnes descobrisquen eixe fascinant món d'una forma original i divertida? Inscriu-te en el concurs 'Cristal·lització a l'escola' i crea amb ells un autèntic món en miniatura. Este concurs esta dirigix a estudiants de Segon Cicle de Secundària i Batxillerat.

L'organització t'oferix el curs de formació 'La cristal·lització com recurs didàctic en l'aula'. En este curs, s'abordaran tant aspectes teòrics com pràctics d'este àmbit de coneixement científic que t'ajudaran a treballar amb els teus alumnes en l'aula.

La primera edició del concurs es va celebrar al maig de 2014 amb motiu de l'Any Internacional de la Cristal·lografia.

GUANYADORS

Coneix als guanyadors del concurs "Cristal·lització en l'Escola" de l'edició 2018

OBJECTIUS

Volem transmetre als alumnes com es fa i difon la ciència i com treballen els científics a través d'un format de 'concurs competitiu'

CURS

Destinat al professorat, proporciona ferramentes didàctiques molt útils com vídeos, documentals, exemples pràctics, etc.

BASES

Este concurs es dirigix a estudiants de Segon Cicle de Secundària i Batxillerat. Entra en este enllaç per a conèixer les bases del concurs

INSCRIPCIÓ

La inscripció és gratuïta i es realitzarà del 26 d'octubre de 2017 al 6 de febrer del 2018, a través de la web del concurs

El curs de formació es realitza en col·laboració amb el CEFIRE d'Alacant. La inscripció al curs es realitzarà a través de la seua pàgina web.