CONCURS DIA DE LA FOTOGRAFIA

FOTOGRAFIES GUANYADORES

 

La Ciutat de les Arts i les Ciències ha triat les deu millors fotografies del complex que han participat en el concurs posat en marxa amb motiu del Dia Mundial de la Fotografia. Els seleccionats han compartit imatges del complex amb l'etiqueta #VisitaCiutatArtsCiències. El premi és una entrada doble al Museu de les Ciències per a cadascun dels guanyadors.

Els participants en el concurs han compartit en les seues xarxes socials (Instagram, Facebook i Twitter) prop de 400 fotografies amb la Ciutat de les Arts i les Ciències com a protagonista sobretot de l'Hemisfèric, del Museu de les Ciències, Palau de les Arts, Oceanogràfic, exposicions exteriors i continguts de Caixaforum.

Recentment s'han instal·lat huit ‘Punts Selfie’ en diferents espais del complex: la terrassa de l'Umbracle, els extrems del passeig i els llacs entre el Museu de les Ciències i l'Hemisfèric, i les lletres de València. A més, a l'interior del Museu s'han senyalitzat les perspectives del Pèndol de Foucault i de l'escultura dedicada a l'ADN, al Carrer Major de la primera planta, on recau la façana de cristall; també al Carrer Menor i en les rèpliques de dos dinosaures, instal·lades en l'entrada de l'edifici.

Descobrix els nous punts Selfie de la Ciutat de les Arts i les Ciències ací