SOL·LICITAR GRATUÏTAT

Si eres agent de viatges, envia un correu electrònic a reserves@cac.es i sol·licita la teua gratuïtat del Museu dels Ciències i de l’Hemisfèric per a conéixer millor les nostres instal·lacions, indicant les dades següents:

  • Nombre de l’agència de viatges, direcció completa, CIF, telèfon i correu electrònic (no s’accepten adreces de correu personals)
  • Nombre complet de l’agent de viatges, DNI, adjuntant fotocòpia de la capçalera de la nòmina
  • En el missatge, indica les dates exactes de la teua visita al Museu i/o Hemisfèric (en el cas de l’Hemisferic, indica la sessió de la projecció a què desitges assistir). La sol·licitud de les gratuïtats haurà de realitzar-se, obligatòriament, amb 5 dies d’antelació a la data de la visita.

Després de l’activació de la teua reserva, rebràs un correu electrònic amb la confirmació. És imprescindible presentar este document, junt amb el teu DNI, i una fotocòpia de la capçalera de la nòmina per a retirar les gratuïtats. No disposem de descompte per a acompanyants. La gestió de les entrades per a acompanyants les pots gestionar a través del telèfon d’informació i reserves 96 197 46 86.