INSCRIPCIÓ

La inscripció és gratuïta dins dels terminis establits (veure calendari). 

Totes les inscripcions es registraran a través de la web i quedaran pendents de confirmació definitiva per l'organització.
Els professors hauran d'estar inscrits prèviament en el Programa Especial d'Educació i Ciència CIENCIAPEC

S'ha establit un número màxim d'inscrits per a cada categoria. Una vegada superat el número, la resta d'inscripcions rebudes passaran a formar part d'una llista d'espera ordenada cronològicament. En el cas que es produïsca alguna baixa, esta serà coberta pel primer equip registrat de la llista d'espera. La comunicació de tal circumstància es realitzarà per correu electrònic.

El nombre màxim d'equips inscrits per un mateix professor és diferent en cadascuna de les categories (veure categories). 

La Fase Presencial estarà supeditada a les circumstàncies del moment. 

Amb la participació en el concurs els participants  autoritzen a CACSA a la  reproducció  i comunicació pública  dels projectes presentats al concurs, així com,  a l'enregistrament i ús de les imatges dels participants durant  la Fase Presencial en la Ciutat dels Arts i els Cienciès.   

Amb motiu dels  enregistraments que pogueren tindre lloc durant el desenvolupament del concurs en les Instal·lacions de CACSA, s'haurà d'aportar en el moment de la presentació del projecte l'autorització per a enregistrament i ús d'imatges de l'equip del projecte. 

Concurs de 'Acció pel clima'
Departament de Divulgació - Museu de les Ciències
Av. Professor López Piñero (Historiador de la Medicina) núm. 7
46013 – València

Autoritzacions de cessió d'imatges ací

Fitxa cessió d'imatges menors de 14 anys. 
Fitxa cessió d'imatges adults. 

És imprescindible la recepció del formulari d'autorització emplenat abans de la finalització del període d'inscripció, per a poder donar per confirmada la inscripció.

PER A INSCRIURE'T PUNXA ACÍ