ESTRENA | Equip | Directora

Equip

ALBA PLANAS

Els seus primers passos en la interpretació van vindre de la mà de Julio Medem en El árbol de la sangre. Ara s’enfronta a un nou repte donant vida a la inconformista Aurora, en el curtmetratge commemoratiu del XX aniversari de l’Hemisfèric.

 

ÁGATA HERRANZ

El cine i la televisió han servit de pista d’envol per a la carrera de la jove Ágata. Sèries com Centro Médico (TVE) i peces cinematogràfiques dirigides per Berriatúa, Sher, Noële o Sánchez Vallejo avalen un prometedor futur.

DANIELA RUBIO

El personatge d’Isabel, en la sèrie Presunto Culpable (A3), ha donat a conéixer Daniela Rubio al gran públic. La seua participació en Leones (dirigit per Daniel Sánchez Arévalo) i altres curtmetratges fan que se senta realment còmoda amb la interpretació a pesar de la seua curta edat.

PAQUI HORCAJO

Tota una experta en cine, teatre i televisió, Paqui Horcajo ha treballat amb alguns dels directors més prestigiosos del país, com Almodóvar o Querejeta. A més, ha participat en algunes de les sèries més esperades dels últims anys, com La Catedral del Mar (A3), El accidente (Telecinco) o Mar de Plástico (A3).

ÁNGEL AMORÓS

Multitud de llargmetratges, curtmetratges i documentals, i anuncis comercials són la millor de les presentacions d’un dels directors de fotografia més prestigiosos del panorama actual. Este col·laborador habitual d’Álex de la Iglesia o Gracia Querejeta posa tot el seu ofici a disposició del 20 aniversari de l’Hemisfèric.