20 aniversari

L'Hemisfèric complix 20 anys de somnis

Fa 20 anys que l’Hemisfèric, l’edifici inaugural de la Ciutat de les Arts i les Ciències, va obrir els ulls per primera vegada, dirigint les seues projeccions a tota la societat valenciana.

En estos 20 anys, més de 9 milions de persones han disfrutat de més de 75 projeccions. I per a celebrar que l’Hemisfèric s’ha transformat en un referent de l’audiovisual valencià, hem reunit un equip d’excepció per a desenvolupar una peça audiovisual única.

Gracia Querejeta, una de les principals directores espanyoles de l’actualitat, es posa al capdavant del projecte per a realitzar un curt que ens faça somiar. Així, 20 anys de projectes i realitats culminen en este punt màgic, i marquen el camí per a seguir durant els pròxims 20 anys.

 

Una gran celebració 

L'Hemisfèric no ha recorregut només este emocionant camí. Durant estos 20 anys, ha anat acompanyat del públic valencià i dels milers de turistes que no han volgut perdre l’oportunitat de visitar esta singular sala de cine. Per eixe motiu, en este aniversari es vol fer participar a la ciutadania valenciana i als visitants, en general, amb la posada en marxa de diferents accions addicionals durant este 2018.  

  • Obertura al públic de l'anell perimetral: A partir del 26 d'abril, i coincidint amb la data de l’estrena del curt, s’oferirà als visitants la possibilitat de disfrutar d’una zona única.  
  • Entrades a 5€: Del 27 d'abril al 30 de juny, les entradas per acceder a l'Hemisfèric tenen un preu especial.  
  • Exposició de cartells: els cartells de les principals pel·lícules que s’han projectat a l’Hemisfèric al llarg d’estos 20 anys, formant part d’una gran exposició.
  • Nova estrena: en este aniversari no podien faltar les estrenes, com la de la pel·lícula "Dream Big"

Sens dubte, la celebració d’este aniversari es convertix en una de les principals fites de 2018 per a la ciutat de València. Així posem de manifest no sols el valor arquitectònic de l’edifici, sinó també el seu paper com referent de l’audiovisual local i nacional, al ser la sala de projecció espanyola que més visitants rep a l’any.