.

La Ciutat de les Arts i les Ciències de València, seguint les instruccions i pautes proporcionades per les autoritats sanitàries, ha implementat una sèrie de mesures amb l'objectiu de minimitzar el contagi dins de les seues instal·lacions i garantir la salut i el benestar dels visitants i treballadors.

S'han dividit les mesures en tres categories:

MESURES DE NETEJA EN LES INSTAL·LACIONS

 • S'ha passat d'una periodicitat de neteja diària d'elements com: poms, cristalls accés, saboneres, aixetes, secamans, botons ascensors, baranes, zones contacte maquines vending i mobiliari públic en general s'han implementat mesures addicionals de desinfecció (virucida de la família coronaviridae) i higienització cada hora.
   
 • S'ha reduït l'aforament en les instal·lacions tancades per a minimitzar el contacte entre visitants amb l'objectiu que existisca una major distància en la visita entre els uns i els altres.
   
 • S'han anul·lat les següents activitats: Simulador Espacial en el Museu de les Ciències, activitats exteriors en els llacs (boles i barques).

 
MESURES DE NETEJA EN ELEMENTS USATS PELS NOSTRES VISITANTS

 • La neteja dels equips que utilitzen els visitants, com són les audioguies o ulleres del cinema 3D, es realitza de manera exhaustiva després del seu ús individual. En estos moments s'ha reforçat esta neteja amb desinfectant (virucida de la família coronaviridae).
   
 • Ús d'elements d'un sol ús per a ús individual en alguns elements equips com auriculars etc…

 
MESURES ESPECIALS EN L'ACTIVITAT LABORAL DEL NOSTRE EQUIP HUMÀ

 • S'ha implementat cartelleria amb les mesures higièniques aconsellades per les autoritats sanitàries en totes les zones comunes dels treballadors.
   
 • S'ha procedit a donar indicacions de neteja exhaustiva de zones de treball comuns i major freqüència de rentada de mans a cadascun dels membres del nostre equip.
   
 • S'ha posat en pràctica una formació específica i objectiva per part del nostre Servei Mèdic per a sensibilitzar i prendre consciència real d'esta situació i ser capaces de manera individual de reduir l'impacte.
   

Esperem que estes mesures que adopta la Ciutat de les Arts i les Ciències de València davant esta situació d'inquietud en allò relacionat al COVID19 puguen contribuir a augmentar la tranquil·litat dels nostres visitants. Estarem permanentment atents a les indicacions que es vagen donant des de les autoritats sanitàries i desitgem que esta situació que és transitòria siga el més curta possible.