Serveis i aparcament

En l'Umbracle tens tot el que necessites

Umbracle

SERVEIS

Ascensors
Dos ascensors exteriors per a accedir a la zona expositiva de l'Umbracle, i quatre ascensors interiors que donen accés a les diferents plantes de l'aparcament.

Lavabos
Els lavabos estan situats en els extrems de l'aparcament (en la planta baixa), també trobaran lavabos adaptats per a persones amb diversitat funcional.

Bicicletes i patinets
L'aparcament disposa de zona gratuïta per a aparcar bicicletes i patinets.

Autocaravanes
No poden accedir vehicles d'altura igual o superior a 2,10 metres.

APARCAMENT

AAutobusos en el aparcament de l'UmbracleL'interior de l'Umbracle compta amb dues plantes d'aparcament per a turismes o motocicletes, amb capacitat per a 661 vehicles i 25 autobusos.

Horari
Tots els dies, obert de 8 a 24 hores. Estacionament no permés després de l'hora de tancament.  

Tarifes

Tarifa turismes, motocicletes i autobusos: cobrament en temps real 2,30 €/hora. Tarifa màxima 24 €/dia.

Promoció aparcament (només per a turismes o motocicletes). Tarifa: 7 €/dia amb la compra de qualsevol entrada de la Ciutat de les Arts i les Ciències. (Promoció vàlida fins a l'hora de tancament. L’estada del vehicle després d’esta hora no entra en la promoció. Consulte l’horari en període nadalenc. Només vàlid per a turismes i motocicletes. No es permet l’estacionament nocturn). Sol·licite el tiquet d'esta promoció en el control de l'aparcament i en les taquilles del Museu o de l'Hemisfèric, abans d'efectuar la seua compra. 

Contacte de l’aparcament
Telèfon: 96 197 46 30
Fax: 96 197 46 36
 
Control d’aparcament i caixers de cobrament
En la planta baixa, en l'extrem est, al costat de la rampa d'eixida de vehicles, se situa el control d’aparcament, on personal autoritzat li atendrà en el que necessite. També podrà fer ús dels caixers de cobrament: dos situats en la planta baixa, i cinc en la planta primera.
 
Notes
En casos puntuals, durant la celebració de determinats esdeveniments, es podria procedir al tancament temporal de l'aparcament, en el cas que l'acte així ho requerisca.
 

Normes d'ús i funcionament de l'aparcament ací