Univers Ripollés. Juan Ripollés.

Event finalitzat


Exposició d'una vintena d'escultures en gran format de l'artista castellonenc Juan Ripollés Fins al 26 de juny de 2011 www.ripolles.es/
Escultura de Ripollés que simula un cuerpo humano en movimiento en el Paseo del Arte

Ripollés, considerat com un dels artistes contemporanis espanyols més internacionals, mostra una col·lecció creada entre els anys 2006 i 2009 que ve a consolidar la figuració en el seu llenguatge artístic després d'algunes obres en anys anteriors amb un major grau d'abstracció.

La majoria de les peces triades estan elaborades en bronze, un material amb què l'artistes ha recorregut tota la gamma possible de colors en la seua producció, des de l'estampa daurada que recobrix “Hombre con Mariposa” a la patina verda que caracteritza a “Generosa” sense oblidar la sobrietat cromàtica del metall, visible en “Tumbado”, “Toro” o La Reina.

A més d'estes figures en bronze, es pot observar altres huit composicions escultòriques d'una gran riquesa colorista creades amb una tècnica en què l'artista castellonenc és pioner en el món. Per a la seua elaboració, Ripollés part de la fibra de vidre per a armar un cos escultòric que posteriorment revist amb partícules de molt reduïda grandària de vidre de Murano.
 

CATÀLEG UNIVERS RIPOLLÉS